מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היתפתחות התינוקאורית23/12/2010
שלום יש לי שאלה שמתרידה אותי מאוד אני אמא לתינוק בן אברעה חודשים שנולד במישקל 4416 בשבוע 39 להריון עד גיל חודשיים הילד הייה עולה 900 גרם בחודש מיגיל חודשיים עד ארבע חודשים הילד עלה רק קילו אחד לחודשיים אני גם מציינת שהתאבון שלו י ירד בצורה משמעותית והוא מסרב לאכול בעבר הוא סבל מגיל חודש מריפלוקס הוא טופל בזדטק ובהסמכת האוכל עם קונפולור תודה לא הריפלוקס נעצר אבל ירד לו התאבון בצורה מחרידה הוא ניזון רק 500 מיל לכל היום מה אני אמורה לעשות במצב כזה אני יושבת מאכילה אותו עם כפית וזה לוקח שעות הוא פשוט איבד את התאבון בטיפת חלב הם אומרים שהוא לא ניראה רע גם מבחינת גובא הוא 65 סנטים גם הקיף הראש תקין אבל אני בתור אמא מרגישה שלילד שלי יש בעיה והחמרה תעזרו לי בבקשה תיתנו לי עצות לאן לפינות או רעיונת כיצד לעודד אותו לאכול או ליקנות לו אוליי איזה תכשיר או ויטמין שיעודד לו את התאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתפתחות התינוק - תגובה
פרופ' יצחק לוי24/12/2010אם העלייה במשקל בסדר
אין כל סיבה לדאגה
מציע להוריד את רמת החרדה-זה לא עוזר לקשר עם התינוק
ובטח לא לשקט הנפשי שלו
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)