הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל

מנהל הפורום

ד"ר אליהו סמואל
ד"ר אליהו סמואל
053-4877790
לקביעת תור אצל ד"ר אליהו סמואל
053-4877790 ללא פרסום בפורום
 
  • הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
    מאיה
    09/03/2020

    שלום לבני יש הפרעת קשב קשה . והפסיכאטר המליץ חצי כדור רספירדל . זה יכול לעשות אותו ממש זומבי ?? הוא ילד מאוד פעיל בקטע טוב. אבל צריך למתן אותו . השאלה אם יש תופעות לוואי . אשמח לעזרה .אני קצת אובדת עצות . הוא בכיתה ז בגיל ההתבגרות .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליהו סמואל - 053-4877790

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ריספרדל

    ד''ר אליהו סמואל
    12/03/2020

    למאיה שלום

    במינון שהוצע ההשפעה היא לוויסות רגשות והתנהגות. מדובר בטיפול די מקובל במצבים באלה. אם הטיפול בפיקוח אין ממה לחשוש.

    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


