פרוטלוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטלוס
    מיכל
    08/07/2011

שלום דוקטור,
    אני מטופלת באקטונל 150 פעם בחודש וקלמדין יומי וויטמין d ,אני בת 55 ולפני שנה אובחנתי באוסטאופורוזיס.האם מומלץ לקחת גם פרוטלוס או להחליף? למה לחכות לשבר אם ניתן לבנות את העצם? גם אם זה לא בסל התרופות אני אשמח לקנות כדי לשפר לי את איכות החיים שלי בעתיד.חבל לי על כל יום שעובר ואני לא בונה עצם -רק שומרת על מה שנשאר.(מקווה)מודה לך על תשובתך,מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטלוס

הוספת תגובה

• פרוטלוס - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    10/07/2011

שלום !
    גם אקטונל וגם פרוטאלום הן תרופות מאושרות לטיפול באוסטאופורוזיס לנשים לאחר הפסקת מחזור. שניהן יעילות מבחינת מניעת שברים לפי מחקרים קלינים. מנגנון פעילה שונה אך אין שום עבודה קלינית שהשוואה תרופה אחת מול שניה .
    לכן כל החלטה על התחלת טיפול נגד אוסטאופורוזיס ואיזה טיפול להתחיל הוא רק ורק לפי הערכת גורמי סיכון ונתונים קליניים אצל בן אדם ספציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיכל
    10/07/2011

לפי מה שקראתי הפרוטאלוס היא תרופה בונה עצם!!!!!!וזה ההבדל הגדול.
    שוב שאלתי היא האם ניתן לקחת אותה כדי שהעצם תיבנה שוב בלי לחכות שיהיה שבר ואז להתחיל לקחת פרוטלוס? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו