בניית עצם בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית עצם בגיל המעבר
    רונית
    19/09/2011

שלום, אני משתמשת בפמארל של טבע להקלה בתופעות גיל המעבר. הבנתי שבין השאר הוא גם עוזר בבניית העצם. מישהו כאן יודע אם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית עצם בגיל המעבר

הוספת תגובה

• לדעתי כן

רונית
    20/09/2011

אני גם משתמשת בפמארל והייתה לי בעיית צפיפות עצם עם תחילת גיל המעבר. מאז שהתחלתי להשתמש בתוסף הצפיפות עצם שלי עלתה ולדעתי פמארל שמכיל חומרים טבעיים כמו סויה ופשתן תרם לכך. בכל מקרה תצטרכי לשאול מומחים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לך קוראים רונית?

יעלה
    24/09/2011

נראה כאילו שאלת והגבת לעצמך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מכירה את המוצר

טובל'ה
    20/09/2011

מה שכן שמעתי זה שיצא ויטמין K2 לחברת סולגאר שמאוד עוזר לדלדול העצם ולאוסטרופורוזיס. גם בדקתי על כל מיני מחקרים שעשו עם הויטמין הזה ונשמע שכדאי לבדוק את העיניין. אני כבר התחלתי לקחת ומקווה לטוב.
    בריאות וכל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו