מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקוטונל פעם בחודשמירית09/10/2011
אני סובלת מאוסטופורזיס כבר כשלש שנים ועד עכשיו לא לקחתי כלום, יש לי גם חוסר בויטמין די, כולסטרול גבוה ,לחץ דם גבוה,כולסטרול גבוה וסכרת גבולית. כמו כן יש לי כאבים במפרקי הלסת כבר שנים רבות, הרופא רשם לי אקוטונל חודשי במינון של 150 מ"ג. לא לקחתי מעולם את התרופה.
שאלותי הן: האם זה בסדר לקחת במינון כזה ואולי כדאי להתחיל במינון נמוך יותר, וכן אם יש לי בעיות במפרקי הלסת האם זה כדאי. כמו כן אני מקבלת תרופות לכולסטרול וגם הן משפיעות ועושות כאבי שרירים מה ניתן לעשות מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
מירית11/10/2011אני רוצה להוסיף שאני סובלת מעודף משקל ואז הבנתי שיש פחות סיכון עם אוסטופורזיס ואולי לא כדאי לקחת תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב16/10/2011שלום !
המינון של אקטונל - הוא 150 מג פעם בחודש או 35 מג פעם בשבוע. במבחינת תופעות לוואי בדרך כלל אין הבל .
אינדיקציה רשמית לטיפול היא אוסטאופורוזיס או/ו סיכון גבוה לשברים.
האם את ספציפית זקוקה לטיפול או לא, קובע רופא מטפל בפגישה אישית לאחר הערכה כל הנתונים קליניים ומעבדתיים.
לא ניתן בצורה וירטואלית לתת או להפסיק טיפול.
לגבי השמנה ואוסטאופורוזיס, עודף משקל לא מונע משברים על רקע אוסטאופורוזיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)