אקוטונל פעם בחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקוטונל פעם בחודש
    מירית
    09/10/2011

אני סובלת מאוסטופורזיס כבר כשלש שנים ועד עכשיו לא לקחתי כלום, יש לי גם חוסר בויטמין די, כולסטרול גבוה ,לחץ דם גבוה,כולסטרול גבוה וסכרת גבולית. כמו כן יש לי כאבים במפרקי הלסת כבר שנים רבות, הרופא רשם לי אקוטונל חודשי במינון של 150 מ"ג. לא לקחתי מעולם את התרופה.
    שאלותי הן: האם זה בסדר לקחת במינון כזה ואולי כדאי להתחיל במינון נמוך יותר, וכן אם יש לי בעיות במפרקי הלסת האם זה כדאי. כמו כן אני מקבלת תרופות לכולסטרול וגם הן משפיעות ועושות כאבי שרירים מה ניתן לעשות מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקוטונל פעם בחודש

הוספת תגובה

• הוספה

מירית
    11/10/2011

אני רוצה להוסיף שאני סובלת מעודף משקל ואז הבנתי שיש פחות סיכון עם אוסטופורזיס ואולי לא כדאי לקחת תרופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    16/10/2011

שלום !
    המינון של אקטונל - הוא 150 מג פעם בחודש או 35 מג פעם בשבוע. במבחינת תופעות לוואי בדרך כלל אין הבל .
    אינדיקציה רשמית לטיפול היא אוסטאופורוזיס או/ו סיכון גבוה לשברים.
    האם את ספציפית זקוקה לטיפול או לא, קובע רופא מטפל בפגישה אישית לאחר הערכה כל הנתונים קליניים ומעבדתיים.
    לא ניתן בצורה וירטואלית לתת או להפסיק טיפול.
    לגבי השמנה ואוסטאופורוזיס, עודף משקל לא מונע משברים על רקע אוסטאופורוזיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו