אוסטרופורוזיס בינוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטרופורוזיס בינוני
    ציפי
    10/12/2011

שלום
    בת 54 הפסקת מחזור בגיל 38 קיבלתי הורמונים עד 47 בבדיקת צפיפות מצאו לי אוסטרופורוזיס בינוני מה מומלץ לעשות מי מטפל בבעיה זו ? סובלת מבקע סרפתי וריפלוקס האם יש תרופות לא מומלץ לקחת ? לוקחת סידן כדור אחד מגיל 40 ולמרות זאת יש החמרה במצב האם לקחת שני כדורים? יש לי גם פריצת דיסק בL5S1 המליו לי על זריקה למוצא העצב האם זה לא יפגע יותר בצפיפות העצם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטרופורוזיס בינוני

הוספת תגובה

• למה לא עונים על שאלתי?

ציפי
    13/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטרופורוזיס בינוני - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    17/12/2011

שלום !
    לא עונים לך מכיוון ששאלות שלך לא בשביל פורום.
    להעריך יעילות טיפול קודם ולהמליץ על טיפול בהמשך ניתן רק בהערכת כל הנתונים קליניים ומעבדתיים. ונית לבצע את זה רק במרפאה בבדיקה אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ציפי
    19/12/2011

לא ציפיתי שתפתרי את בעיתי בפורום אך התור לרופאה אנדרוקרינולוגית רחוק בעוד חודשיים לכן ביקשתי יעוץ ראשוני עד התור האם בנתיים לעלות את כדור הסידן לשניים ליום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    25/12/2011

שוב, לא ניתן להמליץ על מינון התרופה בלי בדיקות מעבדה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו