מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה לבניית עצם PROTELOSרועי14/02/2012
אני בן 77 סובל מאוסטיאופורוזיס בינוני -קשה מטופל מזה עשר שנים במקסיבון שהרופאה הפסיקה אותו לפני שנה ועתה ממליצה לי על PROTELOS כתרופה בונה עצם. לא היו לי שברים למעט ריסוק קרסול לפני 17 שנה בעת טיול בהרי יהודה וניתוח בהדסה לרבות השתלת מבנים תומכים ברגל שאינם מפריעים לי בהליכה, כפי שתראו להלן. ראיתי שהיתה סקרנות גדולה ועניין סביב תרופה זו לפני כשנה - שנה וחצי, והיא נעלמה מאיזכורים בתקופה האחרונה. האם כדאי לי לשקול שימוש בתרופה זו? למרות כמה מחלות כמו, לחץ דם, פרוסטטה, סרטן התריס שנותח ובעיות אנדוקריניות אני מתפקד כהלכה הולך כל יום בין 5-15 ק"מ מטפס על כ-300 -500 מדרגות ביום [בשבת כ-1000 מדרגות]. האם ה-PROTELOS נחוצה לי? האם היא מיועדת גם לגברים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לבניית עצם PROTELOS - תגובה
ד``ר שרי טל15/02/2012אין אפשרות לקבל יעוץ אישי בפורום. פרוטלוס היא תרופה שהוכחה כמורידה סיכון לשברים באוסטיאופורוזיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPROTELS הערה לתגובה
רועי16/02/2012לפי שהבנתי ה-PROTELOS בונה עצם וזה לכאורה יתרונה על תרופות אחרות. אשמח לקבל הערכה על מידע זה. ועוד.. הדיון בתרופה זו התנהל בערנות בפורום משלהי 2010 ועד לפני כ-חצי שנה ומאז ההתייחסות דלה. האם זה יכול להעיד על כך שהיא אחת מכמה תרופות שלכל אחת יתרונות (וחסרונות מן הסתם) ולא התרופה בהא הידיעה ולפיכך צריך להתאימה למצבו של כל חולה. אני מקווה ששאלות אלה, שאינן אישיות, יקבלו מענה. תודה, רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע ההוראה לקחת אותה לפני השינה ?
אורן12/10/2012גם הרופאה וגם בעלון שמצורף לתרופה, מדברים על לקחת אותה לפני השינה.
למה זה ?
אי אפשר לקחת אותה בבוקר ?
(בהנחה שאני לא צורך מוצרי חלב בבוקר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע ההוראה לקחת אותה לפני השינה ? - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב15/10/2012מומלץ לקחת תרופה שעתיים לפני אוכל ושעתיים לאחר מזה לא לאכול, זאת אומרת 4 שעות של צום סביב נטילת תרופה.
לפני שינה זה הזמן הכי נוח מבחינה זו. כמובן ניתן לקחת אות התרופה בכל שעה של היום, רק 4 שעות להיות בצום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)