מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- proliaחנה15/04/2012
סובלת ומטופלת משנת 1997 מאוסטאופורוזיס במהלך השנים השתמשתי בפוסאלן ולאקטונל בשנה האחרונה נפלתי ושברתי כתף הרופאה טענה שזה עקב הפסקת האקטונל בגלל טיפולי שתלים . לאחרונה המליצה לי הרופאה טיפול של prolia כל ששה חודשים וזאת בגלל גסטריטיס חריפה מאחר ואני מאוד רגישה וגם את התרופות המוזכרות לקחתי במינונים קטנים עד שהגוף התרגל מבקשת לדעת מהם תופעות הלוואי של הזריקה מאוד חוששת לקחת וממשיכה בינתיים באקטונל למרות ההתויה החדשה .
מודה להענותך
ח נ ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר prolia - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב15/04/2012גרוע מאוד שאת מחליטה על לקיחת טיפול על דעת עצמך.
לא נראה לי שכדאי להמשיך טיפול באקטונל עם הוא גורם לתפעות לוואי .
אין "מינון קטן" בטיפולים נגד אוסטאופורוזיס .
טיפול ב-PROLIA , הוא טיפול בזריקות , לכן אין בעיה לקבל אותו לאנשים עם בעיות קיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
חנה15/04/2012לדר. גלוריה צבטוב תודה רבה למענה מהיר
אולי לא הייתי מספיק ברורה במה שכתבתי למעשה רציתי לדעת מהם תופעות הלוואי שעלולות להופיע עם קבלת זריקת הפרוליה ?????בגלל שאני כל כך רגישה אני פוחדת להתחיל בטיפול החדש. אשמח אם תוכלי להבהיר לי בנושא
שמעתי על התכשיר שנקרא פרוטלוס מאחר ולא התנסיתי רציתי לדעת באם הוא
מונע שברים ?????? ואם כדאי לבדוק אפשרות לקחת אותו כתחליף לטיפול בזריקה............
לקחתי פוסאלן שנים אקטונל מעל לשנתיים מאחר וסיפרתי לרופא שיש לי גסטריטיס החליטה להחליף טיפול בזריקות ...חשבתי שאם יש עוד תרופות כמו הפרוטלוס שמונעות שברים שאולי שווה למצות כל מה שאפשר לקחת בצורה פומית . לפני זריקות.
סליחה שהרחבתי כל כך בנושא מאוד חשוב לי לקבל מידע לפני שאני שוב פונה
להתיעצות .
מודה לך על הסבלנות ההיענות והמענה ה
ח נ ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חנה16/04/2012דר.צבטוב הנכבדה
קיבלתי הודעה במייל על תגובתך לשאלתי האחרונה בנושא תופעות לוואי של parolia כמו כן כדאיות לקיחת פרוטלוס משום מה אני לא מוצאת שום תגובה בפורום למרות ההודעה במייל
מחכה למענה
תודה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)