prolia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• prolia
    חנה
    15/04/2012

סובלת ומטופלת משנת 1997 מאוסטאופורוזיס במהלך השנים השתמשתי בפוסאלן ולאקטונל בשנה האחרונה נפלתי ושברתי כתף הרופאה טענה שזה עקב הפסקת האקטונל בגלל טיפולי שתלים . לאחרונה המליצה לי הרופאה טיפול של prolia כל ששה חודשים וזאת בגלל גסטריטיס חריפה מאחר ואני מאוד רגישה וגם את התרופות המוזכרות לקחתי במינונים קטנים עד שהגוף התרגל מבקשת לדעת מהם תופעות הלוואי של הזריקה מאוד חוששת לקחת וממשיכה בינתיים באקטונל למרות ההתויה החדשה .

מודה להענותך

ח נ ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    prolia

הוספת תגובה

• prolia - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    15/04/2012

גרוע מאוד שאת מחליטה על לקיחת טיפול על דעת עצמך.
    לא נראה לי שכדאי להמשיך טיפול באקטונל עם הוא גורם לתפעות לוואי .
    אין "מינון קטן" בטיפולים נגד אוסטאופורוזיס .
    טיפול ב-PROLIA , הוא טיפול בזריקות , לכן אין בעיה לקבל אותו לאנשים עם בעיות קיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

חנה
    15/04/2012

לדר. גלוריה צבטוב תודה רבה למענה מהיר

אולי לא הייתי מספיק ברורה במה שכתבתי למעשה רציתי לדעת מהם תופעות הלוואי שעלולות להופיע עם קבלת זריקת הפרוליה ?????בגלל שאני כל כך רגישה אני פוחדת להתחיל בטיפול החדש. אשמח אם תוכלי להבהיר לי בנושא

שמעתי על התכשיר שנקרא פרוטלוס מאחר ולא התנסיתי רציתי לדעת באם הוא
    מונע שברים ?????? ואם כדאי לבדוק אפשרות לקחת אותו כתחליף לטיפול בזריקה............

לקחתי פוסאלן שנים אקטונל מעל לשנתיים מאחר וסיפרתי לרופא שיש לי גסטריטיס החליטה להחליף טיפול בזריקות ...חשבתי שאם יש עוד תרופות כמו הפרוטלוס שמונעות שברים שאולי שווה למצות כל מה שאפשר לקחת בצורה פומית . לפני זריקות.

סליחה שהרחבתי כל כך בנושא מאוד חשוב לי לקבל מידע לפני שאני שוב פונה
    להתיעצות .

מודה לך על הסבלנות ההיענות והמענה ה

ח נ ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חנה
    16/04/2012

דר.צבטוב הנכבדה

קיבלתי הודעה במייל על תגובתך לשאלתי האחרונה בנושא תופעות לוואי של parolia כמו כן כדאיות לקיחת פרוטלוס משום מה אני לא מוצאת שום תגובה בפורום למרות ההודעה במייל

מחכה למענה

תודה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו