החדשות על תרופה בשם אויסטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • החדשות על תרופה בשם אויסטה
    מרים מגבעתיים
    12/06/2012

    יום שלישי 12.6.2012
    שלום דוקטור, לאחרונה נודע לי מרופא שיניים שמי שלוקח אוויסטה במשך שנים זה בעייתי
    לעבור ניתוח חירוגי אפילו בחניכיים. יש לי אוסטופרוזיס ולוקחת את התרופה הנ"ל למעלה מחמש עשרה שנים. שאלתי: האם יצא מחקר חדש שהאוסר לעבור ניתוח חירוגי בשל טיפול בתרופה במשך שנים רבות. אני בת 74 שנים נוטלת תרופות של אוקסר,ליטורבה, לוסק,,נוטנסיל, אויסטה ואספרין .אודה לך דוקטור אם אקבל תשובה על שאלתי ותודתי מראש,
    מרים מגבעתיים


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • החדשות על תרופה בשם אויסטה - תגובה

    ד''ר גלוריה צבטוב
    13/06/2012

    שלום !
    1) לא מקבלים טיפול באווסטה מעבר ל-5-7 שנים.
    הסיבה - זה הזמן שטיפול נבדק מבחינת יעילות
    2) לא מקובל לתת טיפול באווסטה לנשים מעל גיל 70 עקב העדר יעילות נגד שברים בצואר הירך וסיכון לאירועים טרומבואמבוליים ( למשל אירוע מוחי).
    הסיכון לשניהם עולה עם הגיל.
    3) לא תואר שום מקרה של סיבוכים לאחר טיפול שיניים אצל אנשים שקיבלו או מקבלים טיפול באווסטה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


