תופעות לוואי קשות לאחר נטילת אקטונל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי קשות לאחר נטילת אקטונל
    אלמונית
    17/08/2012

אחרי 10 שעות מלקיחת כדור בפעם הראשונה של אקטונל התחלתי לסבול מכאבים חזקים בעצמות החזה ובגב שבין השכמות .קיבלתי לוריד חומר נגד כאבים וזריקת וולטרן במיון.
    אני כבר יומיים עם כאבים ולא רואה את הסוף להפך התחילו לי כאבים גם בברך.
    עד מתי? והאם בפעם השניה התופעות אמורות להחלש או שעלי להחליף את התרופה?
    אני בת 56 וללא כל מחלות כרוניות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי קשות לאחר נטילת אקטונל - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    18/08/2012

שלום ! כאבים בעצמות תוארו לאחר נטילת ביספוספונטים דרך הפה (אקטונל או פוסאלן) . התופעות אלו יותר שכיחות לאחר טיפול טיפול באקלסטה דרך הוריד. העצמה של כאבים בדרך כלל לא כל כך חזקים ונמשכים לא יותר מ-3 ימים.
    התגובה שלך לטיפול מעבר מה שצפוי. אני לא הייתי ממשיכה את הטיפול באקטונל.
    לאור הגילך הצעיר, הייתי גם ממליצה לבצע הערכה נוספת לגבי צורך הטיפול בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של האקטונל?

אורלי
    18/10/2012

שלום. אני אישה בת 51 סובלת מאוסטורופורזיס בעמוד שדרה -2.9 .הייתי אצל אנדוקרינולוג והוא המליץ לי על אקטונל 150 מ"ג כדור אחד פעם בחודש. ועוד בקבוק אחד של ויטמין d פעם בחודש. כמה שעות לאחר הלקיחה של שתי התרופות הרגשתי חולשה בשרירים, בחילות , גב תפוס וכאבים כלליים. הייתי אצל רופא מחליף והיא הציעה לי לקחת כדור לאלרגיה. איך אני אמורה לנהוג והאם יש קשר בין התרופות והתופעות האלו. אני רוצה לציין שעברה כמעט יממה ואני עדיין עם אותם כאבים.

אורלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו