בת 44 - מאזן הורמונים תקין ופתאם בד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 44 - מאזן הורמונים תקין ופתאם בד
    הדר
    15/07/2014

נבדקתי לאוסטרופורוזיס ותוצאות גם בירכיים וגם בעמוד שידרה -2.8 כתוב אוסטרופורוזיס בינוני . יש לי תור לאינדקרינולג אבל רחוק.
    בנתיים אני בלחץ... כיצד יתכן, אני צעירה יחסית , עם מחזור סדיר, עושה ספורט מסיבי, כולל התעמלות עם התנגדות כבר 24 שנים...
    אוכלת ממש בריא והדבר היחיד שאני רזה ולא גבוהה.
    מה עושים עכשיו? פתאם הפכתי "חולה"? חברת ביטוח לחול טענה שאני בסיכון וגבתה מחיר כמו מחולה...
    מה הטיפול? ושמעתי שזה לא ממש מחזיר מצב לקדמותו

אני מוכנה לשלם פרטי אם יש טיפול שיחזיר לי את בריאותי . יש לי כבר שנה כאבים בעמוד השידרה בין החוליות אבל לא כאב שמונע ספורט.
    עובדה מצערת היא שהלכתי לבדיקה רק כיוון שמדדו לי גובה וראו שאיבדתי 3-4 סמ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 44 - מאזן הורמונים תקין ופתאם בד - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    16/07/2014

1) נתחיל מזה שבגילך ובתוך בריאות שלמה, איך שאת מתארת, אין שום סיבה לבצע בדיקת צפיפות עצם.
    2) הבדיקה של צפיפות עצם מעוצבת לנשים לאחר הפסקת מחזור , בנות 60 או יותר צעירות עם גורמי סיכון לשברים.
    3) מספר שהתקבל בבדיקה של צפיפות עצם הוא לא "מחלה" , אין שום סכנת חיים ואין שום קשר לכאבי גב .
    4) ניתן להמתין בסבלנות לבדיקה מסודרת אצל אנדוקרינולוג ואין שום סיבה להיות בלחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו