מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאה של בדיקת צפיפות העצםענת29/07/2014
בת 60. מקבלת ויטה קל 1200 מ"ג + ויטמין די 8 טיפות 4000 יח'. תוצאה בדיקת צפיפות העצם: עמוד שידרה: 1.7- (אותו תוצאה כמו לפני 3 שנים) וירכיים: 2.5- (ולפני 3 שנים היה 2.2-). לקחתי את הכדורים 3 שעות אחרית שתיית קפה עם חלב. רופא המשפחה טוען שאני הייתי צריכה לקחת עם האוכל ולא על קיבה ריקה. האם זה יכול להשפיע על התוצאה ???? מה התוצאה שלי אומרת לכן ומאיזה מספר נחשב לאוסטיאופורוזיס?? (הוא מעוניין לתת לי צ'אנס לחזור על הבדיקת צפיפות העצם עוד שנה לאחר לקיחת הויטה קל עם האוכל. האם יש סיכוי שהתוצאה תהיה תקינה בעוד שנה לאחר שאקח כמו שצריך הכדור?!?!). תודה רבה וסליחה על האריכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
ענת29/07/2014ויטה קל אני לוקחת פעם ביום וויטמין די פעם בשבוע 8 טיפות של 4000 יח'. בנוסף מטופלת באלטרוקצין 100 ובליפיטור 10 - מאוזנת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף... - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב10/08/2014שלום,
הערכים שאת מציינת הם בגבול של אוסטאופורוזיס.
מעבר לזה לא ניתן להגיד או להמליץ דברים בלי הערכה אישית של כל הנתונים כליניים ומעבדתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?