מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוטלוסיעל28/08/2014
שלום,אני בת 598,מטופלת בפרוטלוס שלוש שנים.
בביקורת האחרונה שבה הייתי,הרופאה הורתה להפסיק את הפרוטלוס כי התרופה לא בטוחה,ולא נתנה תרופה אחרת רק לקחת תוסף סידן ולהתעמל.
אני לא מתעמלת הרבה,רק הליכות 3-4 פעמים בשבוע.
האם יש הגיון בהפסקת הפרוטלוס??למה מפסיקים,היא לא נתנה לי תשובות ברורות,רק שזו לא תרופה בטוחה.
אני מפחדת שתהיה החמרה במצבי(לאחר ששלש שנים אני שומרת על ערכים דומים) ואז לא תהיה דרך חזרה.מה הסיבה לאי בטחון בפרוטלוס?מלבד אוסטופורוזיס אני לא נוטלת תרופות לשום דבר ודי בריאה.תודה.יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
יעל28/08/2014אני בת 59..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטלוס - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב08/09/2014שלום רב,
קשה לי לתת הסבר להגיון של רופא מטפל.
פרוטלוס היא תרופה מקובלת לטיפול באוסטאופורוזיס.
קיימות מספר אזהרות למי לא מומלץ לתת תרופה ( כמו ברוב התרופות) .
ניתן להתייעץ לגבי צורך בהמשך טיפול במרפאה מתמחה במחלות עצם ( מרפאה אנדוקרינית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחנה עם התחלה של אוסטופורוזיס
שאלה על אוסטואופורוזיס והריון
בחילות משימוש במקסיבון ובריבון מה ניתן לעשות?
איזה סוג סידן מומלץ לאוסטרופורוזיס?
מה עלות זריקת פרוטאו בטיפול פרטי
בדיקה לצפיפות העצם בשל אוסטיאופורוזיס- שיפור
שאלה לגבי טיפול באוסטופורוזיס
חשש מאוסטאופורוזיס בגיל צעיר
נטילת אקטונל וכאבים בלסת
תרופת ריבון 150 לצפיפות עצם
שאלה על אוסטואופורוזיס והריון
בחילות משימוש במקסיבון ובריבון מה ניתן לעשות?
איזה סוג סידן מומלץ לאוסטרופורוזיס?
מה עלות זריקת פרוטאו בטיפול פרטי
בדיקה לצפיפות העצם בשל אוסטיאופורוזיס- שיפור
שאלה לגבי טיפול באוסטופורוזיס
חשש מאוסטאופורוזיס בגיל צעיר
נטילת אקטונל וכאבים בלסת
תרופת ריבון 150 לצפיפות עצם
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד