מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורטאואירתה18/04/2008
עד כמה חשובה השעה הקבועה מדי יום בהזרקת הפורטיאו??
והאם לתנודה של שעה עד שעתיים שעתיים ביום מסויים בשבוע בו קשה להזריק מסיבות טכניות יש חשיבות משמעותית בהפחתת התועלת ?
כ"כ מתי רצוןי יותר לקבל את התרופה מבחינת התועלתיות בערב או בבוקר?
קניתי את התרופה ועדיין לא התחלתי להשתמש בה בגלל שאלות אלו.
אודה עלך תשובתכם בהקדם.
תודה אירתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת פורטיאו
ד''ר משה זלוצובר22/04/2008אירתה שלום ותודה על שאלתך.
תנודות של שעה- שעתיים במועד ההזרקה אינן משמעותיות, ככל הנראה.
הרוב מזריקים בבוקר וזאת היתה שעת ההזרקה ברוב המחקרים.
רפואה שלמה ומועדים לשמחה
ד'ר זלוצובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורטיאו
אירתה09/05/2008שלום רב ותודה על תשובתך.
התחלתי להזריק את הפורטיאו ולעיתים שעה לאחר ההזרקה אני מרגישהב מין חולשה וסחרור קל.
האם זה תופעה רגילה?
בנוסף לעיתים לאחר ההזרקה המקום מקבל מין הילה אדמדמה האם זה בסדר?
אני מתנצלת שאני פונה אליך בשאלות הללו פשוט הרופא הפנימי שלי אינו מכיר את התרופה והאנדוקרינולוגית שנתנה לי אותה אינה בארץ.
אודה על תשובתך
איריתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)