מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת מאד מנטילת הכדורד``ר שרי טל25/11/2014
ד"ר נכבדות שלום רב,
אני אשה בת 73. בבדיקת צפיפות עצם, התקבלו תוצאות אשר לפיהן רופא המשפחה רשם לי את הכדור ריבון 150.
אני רגישה מאד לתרופות ולכן , חוששת מאד מנטילת הכדור. מה גם, שאם תהיה תגובה לא טובה בגוף, החומר ימצא בו במשך חודש ימים בשל השחרור המושהה.
אני ממש חרדה.
אני נוטלת סידן בטבליות תוססות במים, ויטמין D ,חומצה פולית וB12 לפי הוראות הרופא.
אודה מאד על חוות דעתכן ועצתכן המקצועית,
בכבוד רב,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבון 150 - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב24/12/2014שלום רב,
לא ניתן לבצע חוות דעת בלי הערכה אישית של כל הנתונים קליניים ומעבדתיים.
מציעה להבדק במרפאה המתמחה במחלות עצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבון 150
מרים29/01/2015ד"ר שלום,
שאלתי היא: אדם בן 84, ללא היסטוריה של שברים, אך עם אוסטאופורוזיס, לוקח בהמלצת רופא , פעם בחודש ריבון, וכן לוקח כל יום תוסף סידן + ויטמין D.
שאלותיי הם: לאורך כמה זמן לוקחים את הריבון? מספר חודשים? שנה? כמה שנים? כל החיים?
האם יש המלצה לתקופת לקיחת התרופה? האם יש גבול כמה אפשר לקחת אותה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)