מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסטיאופניהשרה א.23/06/2008
ד"ר יקר, אודה מאוד אם תוכלו להסביר לי מה הן הסיבות לחוסר בויטמין D.שאצלי הוא 12.8.רמת הסידן בדם מעל 10.(מספקת). אני סובלת מכאבים קשים בעצמות, פעילות גופנית במכון כושר החמירה את הכאבים. הוצע לי לטפל בהידרוטרפיה. אך בלי קשר, אודה עבור הסבר לסיבות לחוסר בויטמין. (כן, אני בת 70,..) בתודה מראש שרה א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר ויטמין D
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק25/06/2008שלום שרה. ראשית, אינך לבד. יותר ויותר אנשים נבדקים לאחרונה לרמת ויטמין D ונמצאו דרגות שונים של חסר כמעט אצל כולם. באיזה יחידות נמדדה הבדיקה?
אצל מרבית האנשיים הבריאים שלא נוטלים תרופות, הסיבה העיקרית לחסר היא מיעוט חשיפה לשמש על סיבותיה. בהחלט מומלץ לטפל בויטמין D, עשוי לעזור לכאבים שתיארת. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שקולניק תשובה
שרה א.28/06/2008תודה על תשובתך ושאלתך לכאבי ויטמין D והכאבים ממני אני סובלת. הבדיקה שעשיתי היא D25 - OH התוצאה היא 12.8 המעטתי להיות בשמש בשנים האחרונות בגלל הרפז שהיה מופיע בשפה העליונה והאף.התחלתי בעקבות החוסר בויטמין לצאת יותר לשמש עם יותר הגנה. שאלתי:-1 כמה זמן חשיפה לשמש אני זקוקה. 2.מה מינון הויטמין ואיזה עלי לקחת. 3. אחרי תחילת הטיפול כמה זמן צריך לעבור עד בדיקת הדם החוזרת. בתודה מראש נ.ב. האם יש לך קשר למשפחת שקולניק/אשכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק29/06/2008התכוונתי אם
ng/ml
או
nmol/liter
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)