מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין D - חוסרחן10/08/2008
שלום אני בת 47 ובריאה בד"כ. לפני כחודש התנפחו לי כפות הרגליים, למשך יומיים ואח"כ הנפיחות חלפה. מאז התופעה חזרה על עצמה מספר פעמים למשך יום בערך, והנפיחות יורדת מעצמה. רופאת המשפחה נתנה לי לעשות בדיקות כלליות, שרוב התוצאות עדיין לא הגיעו, חוץ מבדיקת שתן בסטיק שהראתה ליקוציטים בשתן, ובדיקת ויטמין D שהראתב חוסר די גדול . התוצאה היתה 25 כאשר הטווח הנמוך ביותר הוא 75. אני מאוד מודאגת. מה צריך לעשות? על מה מעידה רמה נמוכה של הויטמין בנ"ל, האם יש קשר לתופעת הנפיחות בכפות הרגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק17/08/2008שלום חן וסליחה על העיכוב .
לא נשמע שיש קשר בין נפיחות ברגליים וחסר ויטמין D . לעיניין החסר עצמו - מדובר בתופעה שכיחה מאוד, גם בארצנו השמשית. ככל הנראה מידת החשיפה שלך לשמש אינה מספיקה על מנת לייצר ויטמין D בכמות רצויה. אין זה אומר שאת צריכה לרוץ להשתזף, כפי את בוודאי יודעת, זה לא בריא. קיימים מספר תכשירים לטיפול בחסר ויטמין D - טיפות או כדורים. אנא הוועצי ברופא שלך בקשר לתכשיר ספציפי. רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)