כדורי ויסטה +קלציום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי ויסטה +קלציום
    מירי
    15/08/2008

הרופאה המליצה לקחת כדור ויסטה פעם ביום +קלציום בעקבות בדיקה של צפיפות עצם. שאלותיי לגבי הויסטה האם יש לקחת אותו לכל החיים או שהוא כדור תקופתי ? אם הוא תקופתי מתי מפסיקים לקחת? מתי צריך לחזור שוב על בדיקת צפיפות עצם? האם לכדור יש תופעות לוואי? לגבי הקלציום 600+ d עם אילו מוצרים לא טוב לקחת את הקלציום? כמה זמן צריך לשמור מלקיחת הכדור? האם סידן ציטורל עדיף על הקלציום שמקבלים דרך הקופה? אם אני לוקחת בנוסף ויטמינים של לייף לאישה האם כמות הסידן + ויטמין D לא תהיה גדולה מדי קלציום קופ"ח סידן 600 ויטמין D200 יב"ל ויטמין לייף לנשים 450 סידן ויטמין די 800iu מחכה לתשובות שבת שלום טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי ויסטה +קלציום

הוספת תגובה

• לטליה

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    18/08/2008

שלום רב,
    לשאלותייך:
    1. אוויסטה ניתנת בדרך כלל למספר שנים , תוך הערכת יעילות לעצם ע"י בדיקת צפיפות עצם לאחר כשנה וחצי של טיפול. תופעות הלוואי שלה כוללים גלי חום (לא אצל כל המטופלות כמובן), ועליה בקרשיות הדם. תופעה נוספת מבורכת היא ירידה בסיכון לסרטן שד.
    2. סידן מומלץ ליטול עם אוכל, אך לא עם אוכל חלבי. לסידן ציטראט שני יתרונות - ניתן לקחת אותו על בטן ריקה כי ספיגתו לא תלויה בחומציות וכן יתכן ויש פחות אבנים בכליות. סך הכל אני ממליצה בשקט לכל המטופלים שלי על קלציאום קרבונט - זה ה"פשוט".
    3. ויטמין D - אם את מגיעה סך הכל ל 1000 אז מדובר בכמות טובה מאוד ובוודאי שלא מוגזמת.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו