אוסטאופורוזיס חמור אצל בת 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאופורוזיס חמור אצל בת 30
    כרמית
    23/09/2008

שלום אני בת 30,ילדתי לפני שנה.כמה ח' לאחר הלידה הרגשתי כאבים שהלכו והחמירו בגב העליון.אובחנו 3 שברים בחוליות בגב העליון וכמובן שהכאב חמור.אחותי בת 36 אובחנה אף היא לפני מס' שנים כסובלת מהמחלה השקטה.בנוססף, אני אסמטית מגיל צעיר וצורכת לאורך השנים משאפים,דבר שכנראה החמיר את הידלדלות העצם.אני צורכת קלציום וסידן מאז אובחנתי,לפני כחודשיים.אני במצב קשה,כאבים,אי מסוגלות לתפקד בבית ומצב רוחי ירוד מאד.האם יש לכם דרך לעזור לי מבחינת טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכרמית

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    11/10/2008

כרמית שלום וסליחה על העיכוב במתן התשובה. בהחלט ישנה דרך לעזור - את צריכה לעבור מספר בדיקות דם ושתן לשלילת סיבות לאוסטאופורוזיס עם שברים בגיל צעיר ולאחר מכן, בשכלול כל התמונה , יש אפשרות להציע טיפול. בקיצור, את צריכה להיות בטיפול ומעקב אצל מומחה לאוסטאופורוזיס. אם תכתבי לי היכן את גרה, אוכל להמליץ לך. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו