קלציום בדם - עקב הפורטיאו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלציום בדם - עקב הפורטיאו
    אירתה
    18/11/2008

שלום רב, אני מזריקה פורטיאו מזה 8 חודשים. עד עתה בדיקות הדם שלי היו תקינות בבדיקה האחרונה ערך הקלציום בדם הוא 11.2 והאלקלין פוספטס 185.8. הערכים האלו צויינו באדום. האם זה מראה שעלי להפסיק להזריק את הפורטיאו? אודה לך על תשובתך. איריתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלציום בדם - עקב הפורטיאו

הוספת תגובה

• לאירתה

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    18/11/2008

שלום רב,
    האם הבדיקות בוצעו לאחר הזריקה באותו היום?
    האם את מקבלת גם כדורי סידן וכמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה לשאלתך -

אירתה
    18/11/2008

שוב שלום, לגבי שאלותיך. הבדיקה לא נעשתה לאחר זריקה.איני לוקחת קלציום מאחר ובבדיקה קודמת היה קלציום בשתן. אני לוקחת רק שני כדורי ויאמין די. לאחר שראיתי את התשובה היום לא הזרקתי מה עלי לעשות? תודה בשנית איריתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירתה

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    19/11/2008

אם כך, אני חושבת שנכון שתפני לאנדוקרינולוג שנתן לך את הטיפול - וההחלטה תשקל לאור הכרות עם יתר התרופות שאת נוטלת, מידת ההזדקקות לפורטיאו ועוד. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו