שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    30/11/2008

שלום , לאחר שהובחן אצלי אוסטאופורוזיס בצפיפות עצם הומלץ לי על פוסלן. לאחר נטילת התרופה היו לי תופעות לוואי של צרבות והומלץ לי בשנית על אקטונל כיוון שלדעת הרופא התרופה גורמת לגירוי מופחת. אני לוקחת מזה שלושה שבועות אקטונל ולא חווה צרבות כלשהן. אך השאלה היא האם התרופה יעילה כמו פוסלן ? ואם כן אז מדוע לא הומלץ לי עליה מראש ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לטלי

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    30/11/2008

אקטונל ופוסאלן שייכות לאותה קבוצה של תכשירים ויעילותן דומה, קיימים מספר הבדלים בנהן, לפעמים ישנה צרבת בעקבות נטילה של אחת מהן ולא השניה. למה לא הומלץ לך על אקטונל מראש ? את ככל הנראה צריכה לשאול את הממליץ. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי, אקטונל ידועה בפחות תופעות לוו

רינה
    03/12/2008

לוואי כגון צרבות ועוד תופעות של מערכת העיכול.הסיבה שלא הומלץ לך עליה,לדעתי, כך קרה גם אצלי זה שפןסאלאן ותיקה יותר בשוק והרופאים פשוט רגלילם להמליץ עליה. אקטול חדישה יותר וגם יעילה יותר במיעת שברים, וזה ע"פ מחקרים שקראתי כך שגם מבחינה זו היא עדיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו