מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה פעם בשנהyardenana15/12/2008
אני בת 60 וסובלת מאוסטיאופרוזיס. בשנים האחרונות אני מטופלת באקטונל. קראתי על התרופה אקלסטה פעם בשנה, ונראה לי עדיף לקחת תרופה שהיא רק פעם בשנה במקום לקחת כדור בכל שבוע. האם אוכל לבקש מרופא המשפחה שלי שירשום לי מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדנה
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק16/12/2008שלום רב. תרופה זו קיימת בשוק. היא אפילו בסל לאנשים שאינם יכולים ליטול את התרופה שאת מקבלת עקב תופעות לוואי במערכת העיכול. את יכולה לקבל אותה, במחיר מלא אומנם (כ 2000 ש"ח בשנה ) , אם את מעוניינת להפסיק ליטול את התרופה השבועית. לשאלתך האם זה עדיף, אז אם את לא פיתחת תופעות לוואי מהכדורים וישנה עדות ליעילות בצפיפות עצם ובהעדר שברים , אין הוכחות עדיין כי המתן החד שנתי הוא עדיף על הפומי. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדנה-לא מומלץ להזריק אקלסטה אלא
ארנון17/12/2008אם את ממש לא יכולה להמשיך עם האקטונל. האם האקטונל גרמה לך לתופעות לוואי? כי היא לא אמורה, בניגוד לפוסלן שגורמת לבעיות במערכת העיכול.. בכל מקרה, אני קיבלתי הפנייה לאקלסטה כי הפוסלן לא עשה לי טוב, בלשון המעטה, והאקלסטה-עשה לי אף יותר גרוע... עד כדי אשפוז. ואח"כ גםושמעתי שאני לא היחידה בכל מקרה, עכשיו אני לוקחת אקטונל ואני חייבת להגיד שלפעמים עדיף לקחת תרופה בטוחה כל שבוע מאשר משהו מסוכן פעם בשנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)