מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב כתוצאה משברארנון24/12/2008
עברתי שבר אוסט' לפני כשנה שאובחן בעקבות כאבים נוראיים בגב מאז התחלתי לקחת פוסלן ולפני כחודשיים חזרו הכאבים הפעם קצת יותר למטה אני מפחדת ללכת לבדיקות ממה שאגלה. יכול להיות שהכאבים הם כתוצאה מירידה בצפיפות עצם או שכאבים באים רק כתוצאה משבר? ואם כן ייתכן שיש לי עוד שבר למרות שאני מטופלת בפוסלן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חוזרים
שלומית25/12/2008בעקרון לוקח כשנה וחצי עד לתוצאות של הטיפול התרופתי, כך שיכול להיות שהכאבים הם כתוצאה מהשבר. גם אני לפעמים סובלת מכאבים חוזרים. עברתי מפוסלאן לשימוש באקטונל אבל יקח עוד זמן עד שאוכל לקבוע את היעילות. לדעתי הרופא שלך יוכל לקבוע מה גורם לכאבים שחזרו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק05/01/2009שלום רב,
ירידה בצפיפות עצם בעצמה, ללא שבר, אינה גורמת כאבים. בהחלט חשוב שתבדקי כי אם שברת תחת טיפול בפוסאלן (והדבר יכול לקרות, שכן אף תרופה לא מספקת הגנה של 100 אחוז), הרי שיש צורך בשינוי טיפול. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר בין תרופות
רינה14/01/2009בהמשך לתשובה, אפשר לעבור מתרופה אחת לשניה בטיפול באוסטיאופורוזיס ללא בעיה? אין תקופת "צינון"? מה עליי לעשות במידה ואני רוצה לעבור מהפוסלאן לאקטונל, מה הסיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר בין תרופות
ד''ר עמיאל פיגנבאום16/01/2009לרינה שלום רב,
ראשית תלוי במשך הזמן בו הינך מטופלת בפוסלאן ובמקביל לבדוק אם קיים שיפור במצבך.עקרונית ניתן לעבור ללא תקופת צינון מהפוסלאן לאקטונל, ודרך אגב כיום יש טיפול חודשי במקום הטיפול השבועי שהיה עד עתה באקטונל.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)