תרופה חד שנתית למניעת אוסטיאופורוזי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה חד שנתית למניעת אוסטיאופורוזי
    מדמון שרון
    14/01/2009

אני מעוניינת לדעת יותר פטים על הפרסומות החדשות לגבי תרופה שלוקחים פעם בשנה. כיום אני לוקחת אקטונל אבל קורה שאני שוכחת לקחת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטילה חודשית

יהודית
    14/01/2009

איזו תרופה לאוסטיאופורוזיס היא בנטילה שנתית? לא ראיתי את הפרסומת שאמרת... אני יודעת שיש את האקטונל שהיא בנטילה חד-חודשית, חוץ מזה לא נתקלתי בתרופה בעלת זמן נטילה אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שנתי

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    16/01/2009

יהודית שלום רב,
    הטיפול החד שנתי ניתן בעירוי של תרופה ששמה אקלסטה שמנגנון הפעולה שלה דומה לאקטונל.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חד שנתי בעירוי

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    16/01/2009

שלום רב,
    הטיפול השנתי ניתן בערוי אחת לשנה הנמשך כעשרים דקות.התרופה שייכת לקבוצת הביספונטים כדוגמאת האקטונל שניתן היום אחת לחודש.הערוי הזה מומלץ למי שאינו יכול ליטול את התרופות לטיפול באוסטיאופורוזיס עקב תופעות לוואי במערכת העיכול העליונה.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו