צפיפות עצם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפיפות עצם
    ד'
    15/01/2009

שלום רב, אני לוקחת מוקסיבון לצפיפות העצם אחת לשבוע. יש לי בעיית צפיפות עצם בדרגה בינונית. הציעו לי לקחת עירוי חד פעמי למשך שנה במקום הכדורים. 1. מה אתם ממליצים- עירוי או כדורים? 2. מהן תופעות הלוואי של העירוי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפיפות עצם

הוספת תגובה

• טיפול לאוסטיאופורוזיס

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    16/01/2009

שלום רב,
    ראשית קיימים היום טיפולים חדישים לאוסטיאפורוזיס חד חודשיים שנוטלים רק שני כדורים אחת לחודש של אקטנול.הטיפול השנתי שהינו ערוי לוריד מיועד לאנשים עם אוסטיאופורוזיס שאינם יכולים ליטול את הטיפולים הרגילים (כדורים) לטיפול במחלה.תופעות הלואי עשויות להיות תופעות הדומות לשפעת כולל הרגשה כללית רעה וכאבי שרירים מלווים בחולשה.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות ונטילה חודשית

תמי
    16/01/2009

ד"ר שלום, קראתי את תשובתך בנוגע לטיפול התרופתי. לא ידעתי שקיים טיפול באקטונל דו-חודשי (הנטילה השבועית של פוסלאן לא נוחה ולעתים אני שוכחת לקחת). האם זו התרופה היחידה בנטילה חודשית? האם ניתן לעבור בין התרופות ללא בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד"ר פיגנבאום
    16/01/2009

שלום רב, ניתן לעבור מפוסלאן לאקטונל ללא כל תקופת צינון כמו כן התכשיר היחידי הניתן בישראל לטיפול באוסטיאופורוזיס אחת לחודש הינו האקטונל שניתן במשך יומיים עוקבים אחת לחודש. בברכה דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ד'
    16/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו