מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסלן ותופעות הלוואי - דחוף!!חני01/04/2009
שלום
מודאגת מאד!!
אני נוטלת פםוסלן מזה שנה
קראתי כתבה המדברת על תופעות לוואי של הטווח הארוך כגון פרפור פרוזדורים, דלקות בושט ואולי סיכון לסרטן הושט
האם זה נכון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
רעות02/04/2009אפשר לשאול מאיפה שמעת על זה? הבת שלי קראה על זה בעיתון כלשהו ולכן קבעתי תור לרופא על מנת להתיעץ איתו ולברר את העניין לעומק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחיד
שרה02/04/2009איפה קראת את הכתבה הזו? זה די מפחיד מה שאת מתארת כאן.
אני החלפתי תרופה לאוסטיאופורוזיס אחרי שימוש בפוסלאן ותופעות הלוואי שציינת די מלחיצות. אפשר קישור לכתבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסלאן ופרפור פרוזדורים
ד''ר עמיאל פיגנבאום03/04/2009שלום רב
אכן נמצא קשר בין פרפור פרוזדורי הלב וטיפול בפוסלאן
הקשר נמצא מדיווחים בספרות וגם מניסיוני האישי.אנשים הנוטלים פוסלאן שסבלו בעבר מהפרעות בקצב הלב כמו פרפור פרוזדורים או שנוטלים תרופות להסדרת הדופק הם בסיכון לחזרה של הפרעת קצב זו בלב אם הם מטופלים בקביעות בפוסלאן.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפור פרוזדורים
רעות05/04/2009אז מה האלטרנטיבה? האם תרופות אחרות גם גורמות לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקטונל
נעמי05/04/2009אני הייתי משתמשת בפוסלאן שגרם לי קצת ליובש בגרון ולצרבות. בהתייעצות עם הרופא הוא החליט לנסות להחליף לי לאקטונל, ובאמת הצרבות הפסיקו, וגם תחושת היובש.
אז אולי פשוט צריך לנסות ולראות אולי תרופה אחרת תתאים לך.
זה מאד אישי, ולפי המצב הגופני שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהרופאים לא מתייחסים לתופעות אל
ארנון06/04/2009אני בכל מקרה עברתי לאקטונל
מה שבטוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליואב
רעות08/04/2009באקטונל אין תופעות לוואי כאלו? יש מחקרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפור פרוזדורים
ד''ר עמיאל פיגנבאום10/04/2009שלום רב
הדיווחים בספרות הרפואית הידועים לי הינם רק בהקשר של פוסלאן ופרפור פרוזדורים ולא עם תרופות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
ליאורה07/04/2009הפוסלאן שגורמת לתופעות הללו משתייכת לקבוצת התרופות הביספוספונאטיות. אני לא הבנתי מדוע דווקא תרופה זו גורמת לתופעות שציינת, שכן קיימות תרופות אחרות במשפחה הזו שלא גורמות לתופעות כאלה? האם יש תרופה "בטוחה"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות עיקריות
רעות12/04/2009אני מכירה 2 תרופות עיקריות (נטילה דרך הפה) פוסלן ואקטונל
האם שתי התרופות הללו יגרמו לבעיות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב ידיעתי האקטונל לא גורמת לתופע
נעה12/04/2009לתופעות לוואי כאלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
יהודית13/04/2009גם הרופא שלי אמר לי שהאקטונל, כיוון שיותר חדש ומפותח רפואית גורמת לפחות תופעות לוואי מאשר לפוסלאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לואי
ד''ר עמיאל פיגנבאום15/04/2009שלום רב,
התופעת לוואי של הפרעות בקצב הלב ובעיקר פרפור פרוזדורים דווחה עד עתה רק בטיפול בפוסלאן ובתרופות הגנריות של הפוסלאן.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
עדנה27/04/2009מפחיד לשמוע על תופעות לוואי של פוסלן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)