מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מניעהדליה14/04/2009
שלום רב
אני בת 38 במשפחתי ההורים והסבים סובלים מאוסטופורוזיס
אני הקפדתי על תזונה עשירה בסידן אך גם לי ישנה ירידה בצפיפות בכיוון של אוסטופוניה בשלב זה
האם ישנו קשר בין ספיקת סידן לרגישות ללקטוז ובנוסף אצל מי עלי להיות במעקב בנידון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת אוסטיאופורוזיס
ד''ר עמיאל פיגנבאום15/04/2009שלום רב,
מניעת אוסטיאופורוזיס כוללת פעילות גופנית המגבירה את חוזק השרירים,צריכה מוגברת של סידן ולעיתים יש לצרוך סידן כתוסף מזון במטרה להגיע לצריכה של 1200 מ"ג סידן ליממה כמו כן יש לטפל בתוסף של ויטמין D במידה ובבדיקות הדם נמצא חוסר של ויטמין זה.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
בתיה15/04/2009שלום,
אני במצב דומה, עם ירידה בצפיפות לכיוון אוסטופוניה. האם יהיה נכון להתחיל בשלב זה גם טיפול תרופתי כצעד מניעתי? איזה תרופה מומלצת לנשים במצב הזה (גיל 56)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מניעתי
זהבה20/04/2009ישנן תרופות שונות לטיפול בבריחת סידן וירידה בצפיפות העצם.
הגילוי המוקדם מאפשר למצוא טיפול נכון על מנת למנוע הדרדרות ולמנוע שברים תראי בפורום מדברים על תרופות כמו פוסלן ואקטונל ויש זריקה ועוד ועוד רצוי לפנות לרופא על מנת לקבל את הטיפול הטוב ביותר בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסטופורוזיס
דניאלה עמית15/05/2009האם יש אמת בעובדה שהוצגה לי.שפעילות ספורטיבית יום יומית אינה עוזרת לאוסטופורוזיס אלא בלווי תרופות בלבד[הכוונה למי שכבר סובל].
כמו כן רציתי לשאול האם התרופות משמרות את המצב ומונעות הסלמה, או שהן גם משפרןת את המצב ומעלות את מסת העצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)