מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעה
    דליה
    14/04/2009

שלום רב
    אני בת 38 במשפחתי ההורים והסבים סובלים מאוסטופורוזיס
    אני הקפדתי על תזונה עשירה בסידן אך גם לי ישנה ירידה בצפיפות בכיוון של אוסטופוניה בשלב זה
    האם ישנו קשר בין ספיקת סידן לרגישות ללקטוז ובנוסף אצל מי עלי להיות במעקב בנידון
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעה

הוספת תגובה

• מניעת אוסטיאופורוזיס

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    15/04/2009

שלום רב,
    מניעת אוסטיאופורוזיס כוללת פעילות גופנית המגבירה את חוזק השרירים,צריכה מוגברת של סידן ולעיתים יש לצרוך סידן כתוסף מזון במטרה להגיע לצריכה של 1200 מ"ג סידן ליממה כמו כן יש לטפל בתוסף של ויטמין D במידה ובבדיקות הדם נמצא חוסר של ויטמין זה.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

בתיה
    15/04/2009

שלום,
    אני במצב דומה, עם ירידה בצפיפות לכיוון אוסטופוניה. האם יהיה נכון להתחיל בשלב זה גם טיפול תרופתי כצעד מניעתי? איזה תרופה מומלצת לנשים במצב הזה (גיל 56)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מניעתי

זהבה
    20/04/2009

ישנן תרופות שונות לטיפול בבריחת סידן וירידה בצפיפות העצם.
    הגילוי המוקדם מאפשר למצוא טיפול נכון על מנת למנוע הדרדרות ולמנוע שברים תראי בפורום מדברים על תרופות כמו פוסלן ואקטונל ויש זריקה ועוד ועוד רצוי לפנות לרופא על מנת לקבל את הטיפול הטוב ביותר בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטופורוזיס

דניאלה עמית
    15/05/2009

האם יש אמת בעובדה שהוצגה לי.שפעילות ספורטיבית יום יומית אינה עוזרת לאוסטופורוזיס אלא בלווי תרופות בלבד[הכוונה למי שכבר סובל].
    כמו כן רציתי לשאול האם התרופות משמרות את המצב ומונעות הסלמה, או שהן גם משפרןת את המצב ומעלות את מסת העצם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו