שבר אוסטיאופורוטי -היש מנוס מניתוח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר אוסטיאופורוטי -היש מנוס מניתוח?
    אני
    01/05/2009

שלום רב,

מדובר באשה כבת 80 עם אוסטיאופורוזיס מתקדם שנפלה בביתה ואובחן אצלה שבר פרטרוכנטרי. נאמר לנו שהיא חייבת לעבור ניתוח, וכרגע היא מאושפזת בהמתנה ל"התחזקות" שלפני הניתוח (איזו התחזקות כבר יכולה לחול באשה בת 80 ומשהו עם אי-ספיקת לב?). שאלתי היא: האם יש מנוס מהניתוח? האם יש סיכוי שתוכל להחלים ללא ניתוח, גם אם זה ייארך יותר זמן? אני חוששת מכל התערבות כירורגית אצלה. וכמו-כן, מהם הסיבוכים האפשריים שלאחר הניתוח?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ל"אני"

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    03/05/2009

שלום רב, לדעתי עדיף להפנות שאלה זו לאורטופדים. אני מפנה אותך לפורום שלהם. רפואה שלמה לאמך. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

אני
    03/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    03/05/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=84 id=link]אורתופדיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו