מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת צפיפות עצםנירה08/07/2009
אני בת 58, בבדיקה שעשיתי לפני שלש נים היה תקין בדיקה שעשיתי עכשיו,צוואר ירך ואמה תקין ועמוד השדרה T 2.6 וBMD 0.757 אובחן אוסטפורזיס ונאמר שקיימת ירידה בצפיפות העצם. אני מקבלת טגרטול 300 מג מזה כחמש שנים לטיפול באפילפסיה וריטאס 2.5 מג לטיפול בלחץ דם גבוה וסימבוסטאטין 20 מג לטיפול בכולסטרול. וכן סידן 600 מג
יש לי מספר שאלות האם התרופות הללו גרמו ליריד בצפיפות העצם
האם יש הבדל בין סידן ציטראט לבין סידן ציטראט
וכן הרופא נתן לי לקחת מקסיבון 10 מג וקראתי שיש לו תופעות לוואי לא פשוטות האם זה הטיפול היחיד באוסטופורזיס או שיש תרופות אחרות חדישות יותר ועם תופעות לוואי פחותות.
מודה לך מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באוסטיאופורוזיס
ד''ר עמיאל פיגנבאום10/07/2009שלום רב,
בהחלט ישנן תרופות חדישות ויעילות לטיפול באוסטיאופורוזיס וגם מאד נוחות לנטילה ביניהן האקטונל שהשפעתו מהירה יותר בהשוואה לכדורים האחרים וניתן לקחתו במינון חודשי ולא שבועי.קיימים גם ערוי שנתי לטיפול באוסטיאופורוזיס שאינה מגיבה לטיפול בכדורים אך לטיפול זה עשויים להיות תופעות לוואי לא רצויות.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
נירה10/07/2009תודה על התשובה, שאלתי היא האם האקטונל נמצא בסל התרופות של הכללית, וכן לפי תוצאות הבדיקה ששלחתי האם האוסטפורזיס הוא גבולי או יותר מכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטונל סל התרופות
ד''ר עמיאל פיגנבאום12/07/2009שלום רב,
אקטונל נמצאת בסל התרופות של כל קופות החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)