מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול אלטרנטיבירחלי06/08/2009
לפני שלוש שנים התגלה אצלי אוסאופרוזיס בגיל 48 וקיבלתי מייד טיפול בפוסלן או בתרופה הגנרית שלו אלדרונאט. לאחרונה התחלתי טיפול אצל נטורופאטית אשר אמרה לי להפסיק לקחת אלדרונאט ובמקום זאת לאכול המון ירקות ירוקים (בסיסי) ולעשות הרבה התעמלות והליכה שישפר את המצב ולא יפגע לי בוושת איזה נזקים יכולים הכדורים הללו לעשות אם ממשיכים לקחת כל החיים והאם זה נשמע הגיוני להפסיק את נטילת הכדורים שלדעתה גורמים לבעיות קשות בוושט..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני לוקחת סידן נוזלי
רחלי06/08/2009יש לציין שאני לוקחת כל יום 2 כפות סידן נוזלי שקונים בבית טבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן
ד''ר עמיאל פיגנבאום06/08/2009שלום רב,
אופן מתן הסידן בכדור או תמיסה אינו משנה את ספיגת הסידן ואת יעילותו.יש רק לוודא את שאת מגיעה למינון הסידן היומי הדרוש לגילך.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסלאן
ד''ר עמיאל פיגנבאום06/08/2009שלום רב,
הפוסלאן עשוי לגרום לצרבות ובמקרים מסוימים אף לכיבים בושט או בקיבה.אין הגיון להפסיק את התרופה כי התזונה והפעילות הגופנית אינן מהוות תחליף לתרופה אלא משלימות את הטיפול.במקרים אלו מומלץ להתחיל באקטונל תרופה שהיעילות שלה במניעת שברים מהירה יותר בהשוואה לפוסלאן כמו כן אינה גורמת לבעיות בדרכי העיכול כפי שגורמות התרופות שנטלת כמו כן היא נוחה יותר לשמוש כי היא ניטלת על בסיס חודשי ולא שבועי כמו התרופות האחרות.יש לציין כי האקטונל נמצאת בכל קופות החולים השונות.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)