טיפול אלטרנטיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אלטרנטיבי
    רחלי
    06/08/2009

לפני שלוש שנים התגלה אצלי אוסאופרוזיס בגיל 48 וקיבלתי מייד טיפול בפוסלן או בתרופה הגנרית שלו אלדרונאט. לאחרונה התחלתי טיפול אצל נטורופאטית אשר אמרה לי להפסיק לקחת אלדרונאט ובמקום זאת לאכול המון ירקות ירוקים (בסיסי) ולעשות הרבה התעמלות והליכה שישפר את המצב ולא יפגע לי בוושת איזה נזקים יכולים הכדורים הללו לעשות אם ממשיכים לקחת כל החיים והאם זה נשמע הגיוני להפסיק את נטילת הכדורים שלדעתה גורמים לבעיות קשות בוושט..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אלטרנטיבי

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני לוקחת סידן נוזלי

רחלי
    06/08/2009

יש לציין שאני לוקחת כל יום 2 כפות סידן נוזלי שקונים בבית טבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    06/08/2009

שלום רב,
    אופן מתן הסידן בכדור או תמיסה אינו משנה את ספיגת הסידן ואת יעילותו.יש רק לוודא את שאת מגיעה למינון הסידן היומי הדרוש לגילך.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסלאן

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    06/08/2009

שלום רב,
    הפוסלאן עשוי לגרום לצרבות ובמקרים מסוימים אף לכיבים בושט או בקיבה.אין הגיון להפסיק את התרופה כי התזונה והפעילות הגופנית אינן מהוות תחליף לתרופה אלא משלימות את הטיפול.במקרים אלו מומלץ להתחיל באקטונל תרופה שהיעילות שלה במניעת שברים מהירה יותר בהשוואה לפוסלאן כמו כן אינה גורמת לבעיות בדרכי העיכול כפי שגורמות התרופות שנטלת כמו כן היא נוחה יותר לשמוש כי היא ניטלת על בסיס חודשי ולא שבועי כמו התרופות האחרות.יש לציין כי האקטונל נמצאת בכל קופות החולים השונות.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו