מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלכוהולשרון14/08/2009
לדוקטור פיגנבאום עמיאל הנכבד שלום
תודה על התשובות לכל הפונים אליך - אתה עונה מאוד יסודי ואני וחברותיי נהנות לקרוא את התשובות שלך.
באחת התשובות אמרת שקפאין ואלכוהול גורמים לירידת רמת הסידן. רציתי לדעת מה כמות האלכוהול המקסימלית לשבוע שמומלץ לצרוך. (אני שותה באירועים בין כוסית לשתיים של יין אדום או קוקטייל וכן לפעמים בבבית - ממוצע פעמיים - שלשה בשבוע - האם זה מסוכן אם אני רזה ונמוכה?
תודה רבה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקאות חריפים ואוסטיאופורוזיס
ד''ר עמיאל פיגנבאום15/08/2009לשרון היקרה שלום רב,
אני שמח שתשובתי הן לעזר ה לך ולחברותיך , ומספקות לכן את הידע לשינוי באורחות החיים לשיפור הבריאות ואיכות החיים. שתית אלכוהול במידה סבירה ככוס יין ליום אינה מזיקה ואף יכולה להועיל עקב המצאות החומרים במשקאות אלו הנקראים טנינים שהינם סוג של נוגדי חימות ועשויים למנוע טרשת עורקים,אך שתית אלכוהול מוגזמת עלולה לגרום לנזקים באיברים שונים בגוף כמו במוח,בכבד ואפילו עשויה לגרום לבריחת סידן מהעצמות.לסיכום ניתן לשתות משקאות חריפים וליהנות מכך אך במידה סבירה.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)