ללא כותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא כותרת
    ציפי
    29/08/2009

לד"ר פייגנבאום שלום רב

מרגע שהתחלתי לקחת את התרופה sandoz calcium v היציאות שלי יותר קשות וזה גורם לי לדימום בטחורים. אני שותה מים,ואוכלת פירותץ
    לטחורים אני משתמשת במישחה בקטרובן (אגב אני צריכה מרשם כי עומד להגמר לי) וזה עוזר לי
    מאוד .במשך 10 ימים רצופים

תשובתך המהירה

ציפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללא כותרת

הוספת תגובה

• ללא כותרת

ציפי
    29/08/2009

לד"ר פייגנבאום שלום

אני בעצם לא בטוחה שזה בעקבות התרופה .כי פעם ב יש לי דימומים ,
    וייתכן שזה צירוף מקרים.

ציפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמם רקטלי

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    30/08/2009

לציפי שלום רב,
    גם לי לא נראה קשר נסיבתי בין נטילת תוסף הסדין לדמום שהינך מתארת.ממליץ לך לבצע ברור של מערכת העיכול הכולל גם קולוונוסקופיה.כמובן שיש להימנע ממאכלים הגורמים לעצירות ולגזים ולהגביר את שתית המים.בכל מקרה ממליץ לך גם להחליף את תוסף הסידן שאותו הינך נוטלת.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של תוספי סידן

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    30/08/2009

שלום רב לציפי,
    יש קשר בין תוספי הסידן השונים ליציאות.ממליץ לך לשנות את סוג תוסף הסידן לתוסף סידן אחר שאינו גורם לך לעצירות.דרך אגב את תוספי הסידן מומלץ ליטול בין הארוחות.כמו כן בקטורבן אינה משחה לטיפול בטחורים.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו