טרומבוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרומבוזיס
    עמירה
    23/10/2009

שלום דוקטור,
    סבלתי בעבר מטרומבוזיס והרופא המליץ לי לקחת מקסיבון לאוסטיאופורוזיס.
    אנחנו קבוצה של חברות בסביבות ה- 60, ורובן דוקא נוטלות אביסטה.
    מה דעתך על הטיפול שקיבלתי ? האם הוא מתאים לי או שכדאי להחליף?
    לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרומבוזיס

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    24/10/2009

שלום רב !
    מקסיבון לא מעלה סיכון לקרישיות יתר , בניגוד לאביסטה . לכן מקסיבון היא התרופת הבחירה לטיפול באוסטאופורוזיס אצל נשים עם סיפור של טרומבוזיס בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרומבוזיס ואביסטה

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    24/10/2009

שלום רב
    האביסטה שייכת לתרופה מקבוצת ה SERM תרופה זו פועלת על העצמות ועל איברים אחרים כמו האסטרוגן ולכן היא עשויה להעלות את הופעת הפקקת בורידים בדומה להורמון הנקבי אסטרוגן.נשים שסבלו בעבר מפקקת (טרומבוזיס) לא מומלץ להשתמש בתרופה זו המעלה את הסיכון לסיבוך זה בטיפול.כמו כן האביסטה יעילה למניעת שברים בעיקר בחוליות ופחות יעילה למניעת שברים בעצמות אחרות.לעומתה האקטונל יעילה למדי במניעת שברים בכל עצמות הגוף ופעולתה על העצמות מהירה יותר בהשוואה לתרופות אחרות וכיום קיים הטיפול על בסיס חודשי שהינו יעיל ונוח למטופלים.
    באיחולי בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עמירה
    24/10/2009

שלום רב,
    תודה רבה על תשובתכם. עכשיו אני מבינה הרבה יותר טוב את הבחירה.
    רציתי גם לשאול, האם לעישון יש קשר לכל הבעיות הנ"ל ? אני מעשנת די כבדה
    שלא מצליחה להגמל.
    לתשובתכם אודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון ואוסטיאופורוזיס

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    28/10/2009

לעמירה שלום רב,
    עישון מהווה את אחד מגורמי הסיכון העיקריים לאוסטיאופורוזיס הניתנים למניעה.כמו כן עישון מעלה גם סיכון למחלות רבות נוספות.כיום קיימים טיפולים מצויינים להיגמל מעשון.הטיפול יכול להינתן באופן אישי או קבוצתי בעזרת קבוצת תמיכה ,כמו כן ניתן לשלב תכשירים שונים היכולים לסייע בתהליך.קיימות כיום מספר שיטות להיגמל מהרגל זה כמו: טיפול התנהגותי חשיבתי והיפנוזה.
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו