תופעות לוואי לאקלסטה- דחוף!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי לאקלסטה- דחוף!!!!!!!!!
    גאולה
    23/12/2009

שלום, אני בת 49 סובלת מאוסטאופורוזיס משמעותי ומחר אני אמורה לקבל עירוי אקלסטה.
    רציתי לשאול אם יש סיכון מוגבר לתופעות לוואי חריגות אם בבדיקת דם קבלתי תוצאה של:
    creatinine = 1 ו- lymphocytes=44.6? האם יש בכלל קשר? אנא ענו לי בדחיפות!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ערוי אקלסטה

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    24/12/2009

שלום רב לגאולה,
    אין קשר בין תוצאות הבדיקות החריגות שציינת בשאלתך לקבלת ערוי של אקלסטה.תופעת לוואי של הערוי הינה סימפטומים הדומים לשפעת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה כתגובה לד"ר עמיאל דחוף!!

גאולה
    24/12/2009

אנ י מודה לך על תשובתך המהירה. אבל על מנת להסיר חשש מליבי . כיוון שקראתי בפורום שיש תופעת לוואי במקרים חריגים ,אמנם, של אי ספיקת כליות. רציתי רק לדעת אם יש קשר בין התוצאה של הקריאטינין לאפשרות המסוכנת של תופעת הלוואי הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בערוי

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    24/12/2009

שלום רב,
    בהתאם לתוצאות הבדיקות שציינת אין מניעה מקבלת הערוי,אך הערוי מומלץ רק לאנשים שאינם יכולים ליטול את הכדורים לטיפול באוסטיאופורוזיס.החומר נשאר בגוף שנה ובמידה והחומר אינו מתאים או יש תופעות לוואי לא ניתן לקבל במהלך השנה הזו טיפול תחליפי לכן יש לשקול היטב לפני קבלת טיפול זה.
    באחולי בריאות טובה
    דר פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו