ויטמין די נמוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין די נמוכים
    שרית
    04/01/2010

בת 55. כבר שנה שאני לוקחת טיפות ויטמין די (לאחרונה העלו לי ל-15 טיפות) ואף פעם לא מאוזנת. התוצאה שקיבלתי היום: 69.6, אפילו לא מגיעה למינימום. ואני מקפידה לקחת עם מעט לחם. מה הסיבה??. לציין שאני מטופלת באלטרוקצין, ליפטור 10 וויטה קל +מינרלים. ה- TSH שלי היום: 4.63. תפקודי כבד מעט גבוהים (איני יודעת מדוע) הכלורסטרול ושאר ערכי שומנים..- תקינים. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין די נמוכים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    04/01/2010

שלום !
    רמת ויטמין D -כמעט 70 nmol/l , זה רמה טובה מאוד ועם הזמן זה יעלה עוד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמות נמוכות של ויטמין די

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    04/01/2010

שלום רב,
    אכן הרמה שציינת היא מתחת לנורמה,עליך להקפיד ליטול את הטיפות על לחם במהלך ארוחה המכילה גם שומן,רצוי בארוחה העיקרית,כי ויטמין זה נספג רק בסביבה שומנית.כמו כן הויטמין הזה נמצא בדגנים,ביצים,דגי מים מלוחים וחלב המועשר בויטמין זה.חשוב להמשיך לעקוב אחר רמות ויטמין זה אחת למספר חודשים.
    כמו כן ניתן ליטול את הויטמין אחת לשבוע או אפילו אחת לחודש ואין צורך לצרוך אותו כל יום.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא אוסטופורוזיס

המתעניינת
    05/01/2010

האם יש לכם המלצה לרופא מומחה ומצויין לאוסאופורוזיס באזור ירושלים וכן מומחה לבלוטת יותרת-התריס שאפשר לגשת אליו בלי לחקות שנה שלמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא אוסטופורוזיס

המתעניינת
    05/01/2010

האם יש לכם המלצה לרופא מומחה ומצויין לאוסאופורוזיס באזור ירושלים וכן מומחה לבלוטת יותרת-התריס שאפשר לגשת אליו בלי לחקות שנה שלמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו