מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסטיאופניהאורית08/02/2010
בת 28.בא לי כתוצאה מסטרואידים.אבל כבר סיימתי איתם ועדין חסר לי ויטמין D בבדיקות דם,מדוע?
בזמנו גם הצילום לאוסטופרוזיס לא יצא טוב-עכשיו אני לא יודעת מה המצב
האם כול זה מתורשה שיש לי במשפחה,מזה שאני לא הרבה בשמש(אבל עושה דווקא פוטותרפיה)
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
אורית08/02/2010מקבלת כמובן גם סידן+D
רציתי גם לשאול אם זה מסביר כאבים בגב ובעצמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר גלוריה צבטוב10/02/2010חוסר ויטמין D יכול לגרום לכאבים בשרירים, אך מדובר בחוסר מאוד משמעותי.
ירידה קלה ברמת ויטמין D לא מסבירה כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטסטיאופורוזיס וכאבים
ד''ר עמיאל פיגנבאום08/02/2010שלום רב,
אוסטיאופורוזיס כואבת רק במידה וקיימים שברים.המחלה מופיעה במשפחות מכאן שקיימת נטיה משפחתית לחלות במחלה.בקשר לשאלתך הנוספת חוסר חשיפה לשמש משפיעה על חוסר בויטמין די.
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר גלוריה צבטוב08/02/2010שלום רב !
אם את סיימת טיפול בסטרואידים אין צורך במעקב ע"י צפיפות העצם. מומלץ להקפיד על צריכת סידן מספקת ולטפל בחוסר ויטמין D ע"י תכשירי ויטמין D ( טיפות או כדורים). טיפול בפוטוטרפיה - זה לא מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אורית09/02/2010אני עדין מקבלת 12 טיפות ויטמין D(וגם הסידן בכדורים)מקפידה לאכול מוצרי חלב.מדוע עדין חסר לי ויטמין?כול הזמן מעלים לי את המינון וזה בנתים לא עוזר.צריך להתעלם מזה בגלל שאני צעירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי שוב להוסיף
אורית09/02/2010שגם בעיות נוספות שהתחילו לי כשלקחתי סטרואידים(לקחתי 3 שנים רצוף)-סכרת,לח"ד,כולסטרול-עדין לא ממש עברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר גלוריה צבטוב11/02/2010מחצית מאכליסיה היום סובלים מחוסר ויטמין D .מסיבות שונות ( לכלוך של אוויר, שימוש בקרם עם הסננה נגד UV וחולי...)
צריך לקבל טיפול בויטמין D בכמות מספקת כדי לתקן את רמה ולהקפיד על צריכה מספקת של סידן בדיאטה.
אין צורך למעקב צפיפות העצם עם סיימת טיפול בסטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)