מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפר למעלה מחודש אחרי גרידהaukv13/07/2010
שלום,
אני בת 25, בריאה בד"כ, ב5 ביוני עברתי גרידה, בגלל שלא נמצא דופק לעובר בשבוע ה-12, הריון ראשון,
אני כותבת פה את הבדיקות דם שעברתי עם תאריכים:
תאריך :11.5.10-
TSH <0.03
T3 FREE 8
T4 FREE 18.6
FERRTIN 58
תאריך:23.53.10
TSH <0.03
T3 FREE 6.6
T4 FREE 17.2
THYROGLOBULIN <0.8
THYROGLOBULIN ab 116
ANTI THYROID PEROXID 713
,
תאריך: 15.06.10
TSH <0.03
T3 FREE 7.8
T4 FREE 19.4
היום:13.07.10
TSH <0.03
T3 FREE 5.7
T4 FREE 13.3
האם זה שהערכים של הT3 וT4 בסדר, זה אומר שזה מסתדר, או שאני צריכה להמשיך לעקוב?
הלכתי לאנדוקרינולוגית ביום של הגרידה, והיא אמרה לי לעשות שבועיים אחרי הגרידה שוב בדיקה ואם יהיה בעיה לעשות Tc,
האם התוצאות אומרות שעדיין יש בעיה ואני צריכה לעשות Tc?
נראה לך שזה גרייבס, או זה סתם דלקת שאמורה לחלוף כלא היתה?
כואב לי השריר ברגל, זה יכול להיות מזה???
ממש ממש תודה!
רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר גלוריה צבטוב13/07/2010שלום !
תפקודי תיירואיד עדיין מצביעים על יתר תריסיות.
מה הסיבה, גרייבס או דלקת , ניתן לגיד רק לאחר מיפוי עם Tc .
יתכן ואין קשר בין בדיקות מעבדה וכאבים ברגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה
aukv14/07/20101. האם גם אם הבטא שלי עוד לא התאפסה, (7) עדיין לעשות Tc או לחכות שהיא תתאפס לבדוק שוב את הTSH, ורק אם יהיה עדיין בעיה לעשות?
עוד שאלה:
מאז ומתמיד, המחזור שלי היה ממש לא מסודר פעם בשלושה חודשים בערך (גם קבלתי בגיל מאוחר יחסית הייתי בת 15 בפעם הראשונה ),
אף פעם לא בדקתי את זה, ולמען האמת אני מעונינת שהוא ימשיך להיות בתדירות הזו :)
השאלה שלי:
האם יש מצב שזה גם סימפטום של בעיה בבלוטה דהיינו שיש לי כבר הרבה שנים בעיה, ורק עכשיו בגלל ההריון, והבדיקות דם שמתי לב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר גלוריה צבטוב15/07/2010מיפוי בלוטת מגן ניתן לבצע רק במידה טאת לא בהריון !
לא נראה שקיים קשר בין מחזור שלך ותפקודי בלוטת מגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)