מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באוויסטהסופי15/07/2010
שלום רב אני בת 84 וטופלתי במשך למעלה מעשר שנים בפוסלן ואלנדרונט בגלל אוסטאופורוזיס עקב סטרואידים שקיבלתי עבור מחלת קוליטיס. בכל בדיקת צפיפות עצם שנערכה לי מאז כמעט בכל שנתיים, אין שום שיפור והתוצאה תמיד בינונית קשה לאחרונה החליפו לי את הטיפול לאוויסטה, ושאלתי היא. האם יש טעם להמשיך לקחת אוויסטה כשאין ממילא שום שינוי בצפיפות העצם בתודה סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר גלוריה צבטוב18/07/2010אני לא הייתי מטפלת אישה בת 84 ב-evista עקב תופעות לוואי אומנם נדירות אך אפשריות כמו קרישיות יתר, ובהדרבה שטיפול לא מונע שברים בצוואר הירך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוויסטה
סופי19/07/2010שלום ד"ר תודה על התשובה, אך לא ציינת איזו תרופה רצוי כן לקחת במקום אוויסטה שלדעתך לא רצויה בגילי בתודה סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר גלוריה צבטוב21/07/2010לא ניתן להמליץ על טיפול תרופתי בלי הערכה של כל הנתונים קליניים ומעבדתיים.
המלצתי להתייעץ עם מומחה באוסטאופורוזיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפיפות שאינה משתפרת תחת טיפול.
ד``ר שרי טל20/07/2010חוסר שיפור בצפיפות אינו אומר שהטיפול אינו יעיל. התהליך הטיבעי בגיל המבוגר הוא אובדן עצם.
אני מבינה שאינך סובלת משברים. יש מקום לבדוק גורמים העלולים לגרוע מיעילות הטיפול התרופתי בין היתר חוסר בויטמין D ולבדוק את צריכת הסידן. הטיפול באוויסטה לא הוכח כמפחית את היארעות שברי צואר הירך. כמובן עלייך לפנות עם כל הנתונים המתאימים ליעוץ במרפאה המתמחה באוסטיאופורוזיס לקבלת טיפול מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)