מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ויטמין די-25ענת03/08/2010
שלום רב. קניתי באופן פרטי טיפות של ויטמין די-1000, הרוקח בניו פארם אמר שזה הכי מרוכז מאשר הויטמין די לתינוקות שאני קונה בבית מרקחת בקופ"ח כללית. לקחתי 15 טיפות ותוצאת ויטמין ה-די היה: 45.4. כמה טיפות של ויטמין די החדש שכתוב על האריזה D-1000 עלי לקחת בכדי שיעלה לי את הערך. ובגלל שיש לי אוסטיאופניה ואני גבולית (לפי בדיקת צפיפות העצם) רופא המשפחה אמר שעלי לקחת 2 כדורי ויטה -קל = האם לקחת אותם בבת אחת ואם לא איך לקחת.?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר גלוריה צבטוב04/08/2010שלום !
מינון של ויטמין D3 הממלץ כטיפול מניעתי לאוסטאופורוזיס הוא 800-1000 יחידות.
המינון הטיפולי לחוסר ויטמין D , הוא כמובן אינדיבידולאי בהתאם לרמת בדם.
תתייעצי עם רופא משפחה ותראי לו את התכשיר שקנית, מכיוון אם קנית D2 ולא D3 המינונים הם שונים.
לגבי רמת ויטמין D שלך - צריך לדעת באיזה יחדיות זה נבדק.
לגבי תוספת סידן , ההמלצה להגיע לצריכת סידן 1200-1500 מג ליממה ( עם דיאטה בלבד או תוספת סידן לא משנה) .
אם מאיזה שהוא סיבה מומלץ 2 כדורים של סידן, יש להפריד בינהם ולבדוק סידן בשתן כדי שלא לגרום להפרשת יתר והבני כליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)