טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם ניתן לשמר תוצאות צפיפות עצם ע"י לקיחת פוסלן אחת לשבועיים במקום אחת לשבוע? הרקע: לאחר לקיחת פוסלן אחת לשבוע, השתפרו תוצאות צפיפות העצם שלי,ואז לפי הוראות האנדוקרינולוג הפסקתי לחלוטין, ובבדיקה חוזרת של צפיפות העצם, חזרו הערכים הפתולוגים הקודמים. אני בן 73.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא נעשו מחקרים שהוכיחו את יעילות הטיפול בפוסלן 70 מ"ג הניתן אחת לשבועיים, ולכן אין אפשרות לענות על שאלתך זו. עליך לפנות ליעוץ חוזר עם תוצאות בדיקת העצם האחרונה בכדי להחליט על המשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד