כאבי ראש עקב נטילת d3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש עקב נטילת d3
    יעל63
    05/11/2010

אני סובלת מבריחת סידן כבר כמה שנים. בתחילת הטיפול פתחתי אלרגיה לכדורים של הרופא ולא מצאתי תחליף. בעקבות כך התחלתי לקחת תוסף של ויטמין d בטיפות.
    לאחרונה התחלתי לקחת קלציצ'ו d3 ביחד עם 4 טיפות, במקום 8. בזמן האחרון אני סובלת מכאבי ראש ולא יודעת אם זה קשור אחד לשני.

דבר נוסף, אשמח לדעת איך נקרא רופא המתמחה בתחום כדי שאוכל ללכת להתייעצות. ברשת הרופאים של כללית לא מצאתי את התחום המבוקש
    אשמח לתשובתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש עקב נטילת d3

הוספת תגובה

• כאבי ראש עקב נטילת d3 - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    07/11/2010

לא ידוע לי על תופעה של כאבי ראש אצל אנשים שמקבלים ויטמין D .
    בבעיות של אוסטאופורוזיס ומשק הסידן מתעסקים רופאים אנדוקרינולוגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יעל63
    07/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש עקב נטילת d3 - תגובה

ד``ר שרי טל
    11/11/2010

טיפול בויטמין D אינו גורם הד"כ לכאב ראש, אבל ניתן להפסיק את הטיפול למספר ימים כדי לבדוק אם קיים קשר כזה במקרה שלך. רופאים המטפלים בנושא האוסטיאופורוזיס יכולים להיות מהתמחויות שונות, יש לחפש רופא המתעסק במטבוליזם של העצם. מרפאות כאלה נמצאות בחלק גדול מבתי החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו