תוצאות בדיקת צפיפות העצם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת צפיפות העצם
    חנה
    01/12/2010

שלום,
    קבלתי היום תוצאה של T-score -2.9 כאשר ב2007 היה -2.2 אני מבינה שזה כבר אוסטיפורוזיס ולוקחת כיום caltrate היתה תקופה שלקחתי את הכדור של פעם בשבוע אבל עשה לי בעיות בבטן.אני בת 57.הירידה בעיקר בעמוד השדרה.
    הבדיקה נעשתה במכון מור בדיקת DXA.
    אודה לך אם תוכלי ליעץ לי מה לעשות

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת צפיפות העצם

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת צפיפות העצם - תגובה

ד``ר שרי טל
    08/12/2010

לא ניתן לתת יעוץ אישי בפורום זה אך לפי הנתונים החלקיים שאת מציגה נראה שיש מקום לטפל באופן מספק בתוספי סידן וויטמין D ובנוסף בטיפול תרופתי. אם ביספוספנטים פומיים (התרופה שלקחת אחת לשבוע) גרמו לתופעת לוואי בצורת כאבי בטן, ניתן היום לקבל טיפול חד שנתי דרך הוריד שאינו גורם לתופעות לוואי אלה.
    עלייך לפנות למרפאה המיתמחת באוסטיאופורוזיס ולקבל יעוץ אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חנה
    08/12/2010

,תודה על התשובה וההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק העצם,אוסטא

אדית נתנאל
    28/12/2010

בנוסף לטיפול תרופתי מיעצת לך ללכת לשיעורי התעמלות לחיזוק העצם,אוסטאופורזיס,תרגילים שעובדים על התנגדות וחיזוק.
    אדית נתנאל b.a מנהלת סטודיו מומחית מוסמכת בעלת נסיון וותק רב.
    0522906630

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו