מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול מתאים לצפיפות עצם נמוכהריקי01/02/2011
שלום רב,
סבתא שלי בת 83 עד היום לקחה - פוסלאן
אני באופן עצמאי ,לאחר ששברה את האגן ,לקחתי אותה לצפיפות עצם.
אף רופא לא הפנה אותה לבדיקה למרות שבמהלך השנים האחרונות כל נפילה הסתיימה בשבר
תוצאות הבדיקה בעמוד שידרה מינוס 4.5 ובעצם הירך מינוס 4.7
שאלתי היא: מה הטיפול שסבתא שלי צריכה לקבל?
כיוון שבפניה לרופא המשפחה לתת פורטאו (וזה על סמך בירור בפורומים) קיבלנו תשובה כי היא אינה יכולה לתת ויש לפנות לאורטופד.
האם גם האורטופד עלול לעשות בעיות במתן טיפול, איך נדע אם גם הרופא הזה לא מתכוון לחסוך לקופה כסף?!
האם מרמה מסויימת יש טיפול שהוא ספציפי כמו מתן העירוי החד שנתי /פורטאו או ששוב יתנו לה פוסלאן?
האם אנחנו אמורים לבקש או להתעקש על סוג טיפול הרצוי ואיך נדע מהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מתאים לצפיפות עצם נמוכה - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב07/02/2011שלום !
אני ממליצה לקחת סבתא שלך למרפאה מטבולית ( אנדוקרינולוגיה) כדי לבצע הערכה כל הנתונים לפני החלטה לתת פוראטו או טיפול אחר.
במקרים מסובכים כמו סבתא שלך הפורום הוא לא מקום לטיפול והחלטות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מתאים לצפיפות עצם נמוכה - תגובה
אני ממליצה לקחת סבתא שלך למרפאה מטבולית ( אנדוקרינולוגיה) כדי לבצע הערכה כל הנתונים לפני החלטה לתת פוראטו או טיפול אחר.
במקרים מסובכים כמו סבתא שלך הפורום הוא לא מקום לטיפול והחלטות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מתאים לצפיפות עצם נמוכה - תגובה
במקרים מסובכים כמו סבתא שלך הפורום הוא לא מקום לטיפול והחלטות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)