רטט לטיפול בבריחת סידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטט לטיפול בבריחת סידן
    שימרית
    09/03/2011

שלום, שמי שימרית (58) ואני סובלת כבר זמן מה מבריחת סידן (אוסטאופורוזיס). קראתי לא מזמן על מכשיר רטט שיכול לעזור בעצירת התופעה. האם יש אמת בדבר? האם זוהי פעילות שמותאמת לנשים בגילי? אני גם קצת מבולבלת לגבי המכשירים, האם יש מכשירים טובים יותר או פחות? אשמח לקבל מידע. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטט לטיפול בבריחת סידן

הוספת תגובה

• רטט לטיפול בבריחת סידן - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    12/03/2011

שלום!
    קיימות עבודות על התעמלות על מכשירי רטט אצל אנשים מבוגרים מעל גיל 70. התעמלות זאת באופן משמעותי ירידה שיעור נפילות וכמובן שברים בעקבות זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון ברטט לטיפול בבריחת סידן

שימרית
    15/03/2011

תודה לך ד"ר גלוריה!

ממש אתמול מצאתי גם מאמר אשר מדבר בדיוק על נושא זה ואני אשמח אם תוכלי לומר לי אם המכשיר יכול להתאים לנשים בגילי ולא רק למבוגרים האם את מכירה או יכולה להמליץ מכשירים ספציפיים שאני יכולה לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון ברטט לטיפול בבריחת סידן - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    21/03/2011

לצערי אין לי ניסיון עם מכשירים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו