מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה ואדמומיותשני28/02/2009
שלום לפני חודש בערך הייתה לי פטריה ( ללא איבחון של רופא אבל הייתי בטוחה) השתמשתי ב 3 נרות אגיסטן ואחרי כמה ימים הגרד וההפרשות עברו והכל היה בסדר . לפני שבוע שכבתי עם בן זוגי ושרף לי בפות ובפתח הנרתיק יום שני הלכתי לרופא נשים ואמר שהכל נראה תקין ולקח תרבית שיצאה תקינה הוא נתן לי למרוח קומאגיס והתחלתי למרוח מיום רביעי ביום רביעי היה לי אדמומיות ושורף בתוך השפתיים ( מאוחי השפתיים החיצוניות) בערך מסביב לדגדגן והיו לי עקצוצים מציקים , היום יום שבת והרגשתי השתפרה קצת. מאתמול יש לי צריבה מאוד מציקה וכשאני יושבת הרבה זמן כל האיזור כואב . הסתכלתי במראה קטנה והאיזור שבין פתח הנרתיק לבין הדגדגן כשאני מפסקת לצדיים זה נורא אדום וצורב כשאני נוגעת , האדמומיות מסביב לדגדגן ותחושת השריפה השתפרו קצת ( זה אומר שהמשחה הזאת עוזרת ? להמשיך ? ) רק האדמומיות איפה שאמרתי והצריבה נשארו אני רוצה לציין כי אני פעילה מנינית כבר 3 שנים ותמיד נהנתי ואף פעם לא קרה לי דבר כזה אין לי הפרשות חריגות. ( אני בת 18)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני שלום,
ד''ר יעקב אורבך02/03/2009לפי התיאור שלך מדובר בדלקת נרתיקית.
סביר להניח שמדובר בהתחדשות של פטרת, יחד עם זאת רצוי היה להבדק על מנת להסיר בעיות אחרות מעל הפרק.
אם את פעילה מינית יכולה להיות הדבקה על רקע אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור חמור במחזורשירה28/02/2009
אני בת 15 וקיבלתי את המחזור הראשון שלי בערך שבועיים לפני גיל 12. במשך ה3 שנים האלה המחזור שלי אינו סדיר בכלל. יש תקופות ארוכות שאני לא מקבלת בהם בכלל את המחזור . לא קיבלתי מחזור כבר תקופה של ארבעה חודשים דבר שקרה בדיוק באותה תקופה בשנה הקודמת. זה מאוד מטריד אותי שלאחר 3 שנים מקבלת המחזור אז הוא עדיין לא סדיר ועוד בהגזמה כזאת של 4 חודשים שבהם לא קיבלתי. ואם אני כבר מקבלת אז זה עדיין לא סדיר, כל פעם זה בא אחרי תקופת זמן שונה, פעם חודש וחצי פעם חודשיים .. רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות בנוגע לכך ואם אני צריכה לחשוש? תודה רבהה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה שלום,
ד''ר יעקב אורבך02/03/2009אם אינך מקיימת יחסי מין, אין שום בעיה.
בגילך, מחזור יכול להיות מאד לא סדיר. ברוב המקרים הכל בא על מקומו בשלום עם הזמן.
וגם אם לא, בגיל יותר מאוחר, ועם התחלה של פעילות מינית, רופא נשים יוכל להסדיר את המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש.יעל27/02/2009
שלום, אני נוטלת גלולות מסוג "הרמונט" כבר חצי שנה [אני בת 16]..בחודש האחרון התחילו לי כאבי ראש נוראיים. יש סיכוי שזה בגלל הגלולות? ואם כן...זה שהמשכתי לקחת אותן ועדין לוקחת גורם לי או יגרום לי נזק בלתי הפיך?.. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום,
ד''ר יעקב אורבך02/03/2009כאבי ראש הינם תלונה שכיחה ביותר.
מה שיכול להטעות, משום שכאבי ראש יכולים להגרם גם בגלל גלולות, ולאו דווקא בחודש הראשון לטיפול.
בכל מקרה נזק לא נגרם.
הייתי מציע להפסיק את הגלולת לחודש ולראות מה קורה.
את גם יכולה להוועץ ברופא הנשים שלך, שיכול לנסות אמצעי מניעה שונה, למשל מדבקות, או גלולות מסוג אחר, אם אומנם יתברר שמדובר בגלולות כגורם לכאבי הראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
מירב11/03/2009לעיתים מומלץ להחליף גלולות אני נטלתי גלולות מסוג כלשהו והתחילו לי כאבי ראש והרופא החליף לי לפמינט ועכשיו כבר אין לי את התופעה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בלקיחת גלולהעדן27/02/2009
שלום, אתמול התחלתי חפיסה חדשה של גלולות פמינה לאחר שבוע הפסקה בין החפיסות. הייתי אמורה ליטול את הגלולה ב-8 בערב אך יצאתי ושכחתי לקחת אותה. חזרתי הביתה לקראת 4 בבוקר ולקחתי את הגלולה. את הגלולה הבאה אני אטול היום ב-8 בערב לפי השעה הקבועה וכך גם את שאר הגלולות בחפיסה. האם בגלל האיחור החד פעמי (לא קרה לי מעולם) היעילות נגד הריון תיפגע החודש? כי קראתי שהגלולה הראשונה בחפיסה היא הכי חשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדן שלום,
ד''ר יעקב אורבך02/03/2009פמינט הינה גלולה עם מנון נמוך.
מן הראוי היה להקפיד יותר על זמני הלקיחה.
איחור של כמה שעות לא ישפיע על יעילות הגלולה.
נסי לא לפספס בפעם הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ירדן09/03/2009תקפידי לקחת גלולות באותה שעה. לפי מה שאני הבנתי, בפמינט מינון נמוך אבל לא עד כדי כך כדי שההגנה תפגע (כמו עם מינס למשל שאם את מפספסת גלולה אחת ההגנה הרבה פחות יעילה). להבא שימי תזכורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותדנה26/02/2009
יוצאות לי הפרשות בצבע ירקרק בהיר וזה מלווה גם בריח לא נעים. השאלה שלי האם זאת דלקת ומה אפשר לעשות עם זה כי זה נורא מציק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום,
ד''ר יעקב אורבך26/02/2009גשי לרופא ותקבלי טיפול.
הבעיה אינה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסוי26/02/2009
שלום שוב,הצעתי לה לקחת פוסטינור אבל היא מפחדת בגלל שהיא עוד מעט בת 15 והיא לא יודעת אם מותר לה לקחת את זה יש עוד יום עד שיעברו ה72 שעות. מה הסיכויים שאתה משער שהיא בהריון?אני שוב חוזר מהההודעה הקודמת גמרתי בחוץ ולא נגע בה טיפה מהזרע לפי מה שנראה לעין,לא הייתה חדירה בכלל,רק התחככנו זה בזה שהיא מעליי,היא בתולה,חייב את עזרתך דחוף מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום,
ד''ר יעקב אורבך26/02/2009אני מניח שחלק מן התשובה כבר קבלת.
הסיכוי לפי הספור להריון קטן ביותר.
גם בגיל 15 אפשר לקחת פוסטינור ללא בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקדמת המחזורשימי26/02/2009
שלום, אני נוטלת גלולות קורב ל4 שנים ותמיד אני מסיימת גלולות ביום שני ומתחילה שוב ביום שלישי לאחר שבוע, המחזור תמיד נופל לי בסוף השבוע אני רוצה לשנות את זה לפי מה שהבנתי אני יכולה ליטול את הגלולה הראשונה ביום אחר וכך המחזור יסתדר לדוגמה אני צריכה לקבל מחזור ביום חמישי{היום} האם אפשרי שאני אקח את הגלולה הראשונה מחר{שישי} בערב וכך המחזור יסתדר כמו שאני רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימי
ד''ר שבתאי רומנו26/02/2009לא בכדי לשנות את המועד את צריכה להמשיך את הגלולות ולא לאחר בלקיחה של החפיסה החדשה. הסיבה שאז הבטיחות של הגלולות יורדת. מעבר לזה היום ניתן לקחת גלולות ברציפות של שלושה עד ששה חודשים בכדי להוריד את הדימומים בוסת ללא בעייה במניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת את השאלה שלי..
שימי26/02/2009לא התכוונתי לאחר בתחילת החפיסה, אלא להקדים היום אני קיבלתי מחזור אני יכולה לקחת מחר את הגלולה הראשונה של החפיסה החדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה בחוץחסוי25/02/2009
אני וחברה שלי התככו זה בזה באזור הדגדגן,לא הייתה חדירה והיא בתולה,היא הייתה מעליי וזזנו והתחככנו זה בזה ,בסוף שכמעט גמרתי הרמתי אותה מעליי וששניה אחרי שהיא קמה גמרתי,לא היה עליה סימן של שפיך בכלל על הבגדים, אני חוזר,גמרתי בחוץ,היא בתולה,לא הייתה חדירה רק חיכוך זה בזה ולא היו עליה סימנים של שפיך האם יש סיכוי להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר שבתאי רומנו26/02/2009תיאורית כן אני מקווה שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה והשלכותיהדן25/02/2009
שלום לאחרונה בעקבות בדיקת PAP שגרתית בה נתקבלו תוצאות אבנורמליות הופנתה חברתי לביצוע קולופוסקופיה בבדיקה הרופא החליט לקחת ביופסיה ואמר שתמתין לתוצאה כמו כן המליץ הרופא על המנעות מקיום יחסי מין האם הכוונה היא גם להתנזרות ממין אנאלי ואוראלי? ההתנזרות טיפה קשה לשנינו.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דן
ד''ר שבתאי רומנו26/02/2009התשובה היא לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר בנערה בת 15אורלי24/02/2009
שלום, ביתי בת 15 מאז שקיבלה את המחזור לפני כ-שנתיים אינה מקבלת סדיר אלא כל שלושה חודשים האם יש צורך לבדיקה כל שהיא או טיפול? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ד''ר שבתאי רומנו26/02/2009בד"כ בשנתיים הראשונות מאז תחילת הוסת יתכנו אי סדירויות מעבר לכך יש להבדק ע"י רופא נשים מטפל ובד"כ הטיפול הוא בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק
ליה27/02/2009אני התחלתי לקחת גלולות פמינט כדי להסדיר את המחזור ולהקל על הכאבים, טיפול בגלולות מאוד נפוץ למטרה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורשני22/02/2009
איך אפשר לעכב מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיון שלום,
ד''ר יעקב אורבך22/02/2009יש מספר שיטות. גשי לרופא הנשים שלך ואני בטוח שתקבלי עצה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא אמור לעודד אותה!
חנוששששששש25/02/2009אסור לשחק בדברים האלה, אחר כך היא יכולה לא לקבל מחזור ויהיו למה המון בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
שני22/02/2009אתה יכול להיבא לי כמה שיטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותשירן20/02/2009
שלום רב, מיזה זמן רב אני סובלת מהפרשות לבנות, סמיכות מאוד, דביקות, ומאוד מסריחות... הייתי בהתחלה אצל רופא נשים שניסה לתת לי זידוול ג'ל ונרות אגיסטן אבל לא עזר בכלל... ולאחר מכן הייתי אצל רופא אחר , שאמר לי שהן לא נראות דלקתיות ולקח משטח.. הוא אמר שיכול להיות שזה בגלל הגלולות או כל שינוי הורמונלי אחר... והמליץ על שטיפה ואגינלית עם מים וסודה... אני גם כל הזמן מבצעת שטיפה פנימית עם סבון ולעיתים זה גם לא סבון לשטיפה אינטימית... האם זה קשור? מה אני אמורה לעשות עם המים עם סודה לא יעזרו... ההפרשות מאוד מפריעות לי ואני נגעלת מעצמי... אני מחפשת תשובה כבר כמעט שנה... ועוד שאלה... מה ההבדל בין משטח, בדיקת פאפ ותרבית? מה כל אחת מהן בודקת? תודה רבה רבהה וסליחה על החפירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/02/2009בעייתך תיפתר רק אצל רופא נשים, שיצטרך לטפל בך עד שיימצא הפתרון.
משטח לתרבית אמור לזהות סוג של חיידק או פטריה.
PAP הינו משטח לגילוי מוקדם של שינויים סרטניים בצוואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחד המומחים...נ18/02/2009
רציתי לדעת האם אפשר להיכנס להריון כאשר שניים נמצאים רק עם תחתונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנ' שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/02/2009באופן תיאורטי כן. מעשית מאד מאד קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בשביל בתיאסנת18/02/2009
בתי בת 16 והמחזור שלה לא סדיר, פעם מגיע ככה ופעם ככה, מפריע לה והיא חושבת שגלולות יכולות לעזור להסדיר אותו. היא שמעה שחברתה לוקחת גלולות שנקראות פמינט ועכשיו היא מנדנדת לי שהיא רוצה ללכת לגניקולוג ולהתחיל לקחת גלולות. אני לא רוצה שבתי תקח גלולות בגלל ההורמונים הרבים שיש בגלולות, מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסנת
ד''ר שבתאי רומנו18/02/2009במידה והמחזור לא סדיר וכבר מעבר לשנתיים מאז קבלת הוסת הראשונה בהחלט ניתן לטפל בגלולות לאחר בדיקה ויעוץ אצל גניקולוג.
חשוב להבין בין השורות האם בתך אינה מעוניינת בגלולות גם כאמצעי מניעה. משום שבמידה וזוהי הסיבה כדאי שתקבל הדרכה ויעוץ מכוון ונכון ע"י רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ודחופה!יש לי כינים17/02/2009
שלום, אני משתמשת בגלולת יסמין מזה כחצי שנה. בצה"ל החליטו מאתמול כי הם לא מוכנים לקבל יותר את הגולולה יסמין, והיום רופא הנשים (שפגש אותי בפעם הראשונה היום) הפנה אותי לפמינט. אני מטופלת אצל רופאת נשים אזרחית שלא עובדת עם הצבא ודוקא היום היא לא עונה לי! האם זה בסדר לעבור ככה גלולות?! האם יש סיכון כלשהו? ודבר נוסף, לפני שלושה ימים נגמרה לי החפיסה האחרונה של יסמין ולכן מיהרתי לרופא |(מעבר של יחידות .. לא הספקתי), ונשארו לי 3 גלולות שפיספסתי בחצי שנה האחרונה. אז עד היום לקחתי כל יום.. כרגיל. היום קיבלתי את החדשות 'פמינט' . אם זה בסדר לעבור לפמינט.. האם אני צריכה לחכות עד החודש הבא- למרות שלקחתי רק 3 גלולות החודש?! או שזה בסדר להמשיך חפיסה של גלולה שונה?! תודה ויום טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
ד''ר שבתאי רומנו18/02/2009במידה ולקחת את הגלולות ברצף אין בעייה להמשיך עם החפיסה החדשה. בעקרון לא צריכה להיות העייה עם הפמינט אם כי יתכן דימום בגלל המינון הנמוך יותר בהשוואה ליסמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמז"א דימום?
יש לי כינים18/02/2009מתי? כמה?? למה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)