מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםמיכל26/09/2013
שלום
היה לי מחזור לפני כשבוע, ולאחר שבוע פתאום הופיע אצלי דימום שאני לא יודעת אם זאת התחלה של מחזור נוסף או סתם דימום
אני יוסיף שאני נוטלת גלולת מליאן ולא פספסתי במהלך כל הזמן
אני אמורה להלחץ מזה? מה הסיבה שזה קורה? ומה אני אמורה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/10/2013יתכן וזה קשור לגלולות , עדיף בדיקת הריון ואם שלילי תמשיכי בגלולות
אך בכל מקרא תבדקי ע״י רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבגרות מיניתאיילת22/09/2013
שלום רב
ביתי בת 8.5 ולאחרונה נראה כי ישנה התחלה של צמיחת שיער ערוה ללא סימני התבגרות מינית נוספים כגון שיער בבית השחי, צמיחת שדיים, וסת וכיו"ב.
האם זה נורמלי?
מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבגרות מינית - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/10/2013לאחרונה ראיתי מספר לא מעט של התבגרות מינית בגיל מוקדם
אני מעדיפה שהבת שלך תראה רופא נשים או אנדוקרינולוג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא נעים למטהעדן20/09/2013
מה אפשר לעשות נגד ריח רע באיבר מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון לשטיפה אינטימית
לילי25/09/2013אני לא יודעת למה את קוראת ריח רע - יש שם ריח מסוים שאמור להיות שם. בכל מקרה לפי מה שהגניקולוגית שלי אמרה לי לפעמים זה סימן לפטריה אז תבדקי את זה, אבל אם הכול תקין וזה בכל זאת מפריע לך סבון לשטיפה אינטימית אמור לפתור את זה. אני ניסיתי תקופה עם זה של מורז וזה בהחלט שינה את הריח לנעים יותר מבחינתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח לא נעים למטה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/10/2013יתכן מדובר ביהום בקטרי אלי
תבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 15.5אנונימית15/09/2013
אני וחבר שלי התמזמזנו "על יבש" [עם בגדים תחתונים] ונותרו לו טיפות אהבה ואיבר מינו התחכך בשלי. מאז המחזור מאחר לי האם זה קשור אחד לשני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 15.5 - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/10/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת דם ולקיחת גלולותאנונימי13/09/2013
אני נוטלת גלולות (בשעות הבוקר), והייתי רוצה לדעת האם אני יכולה לתרום דם ועדיין להיות מוגנת? בכל זאת, הגלולה כמו כל כדור מגיעה למחזור הדם, אז זה תמוה בעיני...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת דם ולקיחת גלולות - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/10/2013את יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת סדירה מתי?אתי13/09/2013
אחיינית שלי בת 17 ועדיין ללא מחזור סדיר . היא מעוניינת להסדיר אותו כמו חברותיה.
1. מתי הוסת נהיית סדירה?
2. איך מסדירים? האם באמצעות גלולות? (אני לא כ"כ מעוניינת)
3. האם מומלץ לקחת גלולות לשם כך או להמתין...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי היא קיבלה מחזור?
טלי13/09/2013בדרך כלל בשנתיים הראשונות המחזור לא סדיר..
אם אצלה זה ככה כבר יותר משנתיים אז הפתרון היחיד להסדרה שלו זה גלולות. פשוט לפנות לרופא נשים שיתאים לה גלולה נגד היריון ולבקש אחת עם מינון נמוך של הורמונים ככה יהיו כמה שפחות אם בכלל תופעות לוואי. הבת שלי נוטלת גלולות מגיל 16 וחצי ולא סובלת מתופעות לוואי, להפך זה עזר לה גם עם כאבי המחזור בנוסף לזה שהוא מגיע בזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת סדירה מתי? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/10/2013מחזור יכול להיות כל 21 יום או עד 45 יום ולכן לא תמיד אמור להגיע באותו תאריך , לכל בחורה המחזוריות שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףסיון08/09/2013
הי שלום אני סיון בת 23 אף פעם לא היה לי בעיות במחזור בזמן אחרון לפני המחזור אני בדיכאון אין לי חשק לכלום אני בוכה בלי סוף אני שונאת את עצמי לא בא לי לראות את אף אחד..!!ישמח עם תגידי לי מה אני אמורה לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/09/2013להתחיל לקחת כדורי שמן נר הלילה-יעזור בחלק מהמקרים או לנסות גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותרעות08/09/2013
מקווה שזה הפורום הנכון...
אני בת 21, לוקחת גלולה מסוג "מליאן" כבר שלושה חודשים כדי לסדר את המחזור ולהפחית את השעירות בפנים בהמלצת רופאת נשים
אני מעוניינת גם על הדרך שהגלולות יגדילו לי את החזה בקצת..
לכן יש לי מס' שאלות:
מתי הגלולה הכי הרבה משפיעה על הגוף? כאשר לוקחים אותה בבוקר או בערב?
אחרי כמה זמן מנטילת הגלולה אפשר לראות תוצאת?? (ארבעה חודשים... חמישה..)
אני יודעת שלא תמיד גלולה יכולה להשפיע לאחת היא כן מגדילה ולשנייה היא לא
אני רוצה לדעת מדוע זה כך ואיך ניתן לשנות זאת?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/09/2013התגובה היא אינדיבידואלית ולא ניתנת לצפיה מראש. אין קשר למועד נטילה.
הגדלת שדיים בטוחה היא בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד תחילת לקיחת גלולותאלמוני06/09/2013
שלום,
שכחתי לקחת אתמול בערב את הגלולה הראשונה של החודש ולקחתי אותה היום בבוקר (עיכוב של כ13 שעות). האם זה בסדר לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוספים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד תחילת לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/09/2013כדאי להיזהר עם קונדום שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pocdחסוי02/09/2013
שלום. רציתי לשאול עד כמה pocd קשור בבעיות פריון??? האם מחוייב המציאות שיהיו קשיים בכניסה להריון? מהו אחוז הצלחת טיפולי הפוריות באם יש קשיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי pcos
חסוי02/09/2013שחלות פוליציסטיות בקיצור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון - פפילומה--- דחוףענת02/09/2013
שלום,
אני אמא לבת 21 , לאחר הצבא היא התחליה לקבל את חיסון הפפילומה.
היא קיבלה כבר 2 חיסונים ונשאר לה עוד חיסון אחד.
קראתי את הכתבה שהתפרסמה היום על החיסונים ואני מאוד מאוד מודאגת.
יש ברצוני לא לאפשר לה לקבל את החיסון ה- 3.
השאלה היא האם זה אפשרי?
האם זה לא יגרום לתופעה כלשהיא?
מה לעשות????
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון - פפילומה--- דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/09/2013לדעתי את יכולה לאפשר לה לקבל את החיסון השלישי אולם אם החלטת לא לתת, לא יקרה לה דבר. היא תהייה מחוסנת גם כך אך לא ברור לאיזה משך של זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערחסוי30/08/2013
האם שיעור סביב הפטמות הוא סימן לאיזשהיא בעיה, או שזה תקין? לכמה אחוזים מהנשים יש שיער סביב הפטמה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/09/2013לחלק מהנשים יש וללא בעיות אחרות , בביקורך הבא אצל הרופא תבקשי את חוות דעתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ביאז כאמצעי יחיד למניעת הריוןחסוי29/08/2013
היי , התחלתי לבלוע גלולות יאז לפני כמעט חודשיים ( התחלתי עם קבלת המחזור כמו שהרופא המליץ ) ובינתיים עברתי איתו שני מחזורים . אני נוטלת בשעה קבועה באופן יומי וסדיר . האם אני יכולה להימנע משימוש בקונדום ולהשתמש רק בגלולות כאמצעי מניעה או שאני עוד לא מוגנת עד הסוף ? האם עליי לחכות למחזור השלישי ? תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ביאז כאמצעי יחיד למניעת הריון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה01/09/2013כן את יכולה להסתפק בגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזור וחשש להריוןאנונימי27/08/2013
היי אני בת 17 וחצי ואני ובן הזוג שלי לשעבר שכבנו לפני כמעט חודשיים ולא השתמשתי בגלולות ולא כלום הוא היה עם קונדום וגמר בקונדום שהוא היה בפנים . המחזור שלי אף פעם לא איחר כל חודש היה לי . ומצעד שני אין לי שום אחד מהסימנים שמצביעים על הריון גם היו הפרשות במשך יומים ועל מנת לא לרבל מחזור ניסיתי לעכב אותו בדרך טבעית ..מה כדאי לעשות ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור וחשש להריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/08/2013בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוריהלי26/08/2013
אני בת 17 ולוקחת גלולות יאז, בכל פעם המחזור מגיע לי בגלולה השלישית של הגלולות הלבנות ונמשך כמה ימים .. עכשיו אני כבר בגלולה הרביעית הלבנה והמחזור עדיין לא הגיע!!! האם יש לי מה לדאוג מהריון?? ואיך להמשיך ? לקחת מחר את הגלולה הרגילה או לחכות ? ללכת להיבדק ? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/08/2013לקחת הגלולות כרגיל ואם לא שכחת שום גלולה אין מה לדאוג. אם שכחת, בצעי בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)