מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותהדר02/05/2013
שלום, רציתי לדעת אם לדלג על המחזור כאשר אני לוקחת חפיסת גלולות נוספת פוגע בגוף או במחזור? עושה בעיות? וכדומה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/05/2013מותר ומקובל. לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה דוגלס: נוזל בכמות בינונית?דנה30/04/2013
בת 23. יש לי אל וסת כבר שנתיים.
תוצאות אולטראסאונד גיניקולוגי
רחם
אורך: 37 מ"מ
עובי: 23 מ"מ
רוחב: 27 מ"מ
עובי רירית הרחם- פחות מ-1 מ"מ . הערות: רירית דקה
שחלות
ימנית: 20 מ"מ X 17 מ"מ . הערות: עם זקיקים קטנים
שמאלית: 17 מ"מ X 17 מ"מ . הערות: עם זקיקים קטנים
דוגלס: נוזל בכמות בינונית
סיכום: הבדיקה נעשתה בגישה אבדומינלית
האם זה מסוכן שבדוגלס יש נוזל בכמות בינונית?
מה זה אומר דוגלס: נוזל בכמות בינונית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה דוגלס: נוזל בכמות בינונית? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/05/2013גשי לרופא המטפל. כדאי לשקול נטילת כלולות רצופה ל 3 ח ואז US חוזר אולם יש קודם לכן להשלים ברור הסטוריה רפואית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה דוגלס: נוזל בכמות בינונית? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/05/2013גשי לרופא המטפל. כדאי לשקול נטילת גלולות רצופה ל 3 ח ואז אולטראסאונד חוזר אולם יש קודם לכן להשלים ברור היסטוריה רפואית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! האם יש סיכוי ממשי להיריון??מאיה27/04/2013
אני בת 17, לוקחת גלולות (מליאן) כבר ארבעה חודשים. החודש שכחתי לקחת גלולה אחת באמצע החודש (יום 11), ובכל זאת קיימתי יחסי מין בלי קונדום (ביום שאחרי סיום החבילה של הגלולות). האם הסיכוי להיריון ממשי? כלומר, עד כמה הוא גבוה? והאם לקחת פוסטינור (הרי ידוע לי שרצוי להמנע מכך ככל הניתן)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! האם יש סיכוי ממשי להיריון?? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/04/2013סיכוי נמוך ביותר. לדעתי אין צורך בפוסטינור לפי תאור המקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פלייםמון25/04/2013
שלום...
אני לוקחת גלולות פליים .לא מזמן היה לי דלקת והרופא נתנה לי אנטיביוטיקה זינט
אני קיימתי יחסי מין לאחר הפסקת אנטיביוטיקה ביומיים
האם לאנטיביוטיקה יש השפעה על הגלולות? והאם זה משפיע על הפעולה של הגלולות?
והאם זה אומר שאני אכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פליים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/04/2013לא, לא ולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור שלי יכול להעלם?!?!אור25/04/2013
שוב התעכב לי המחזור.חודש שעבר המחזור איחר ב4 ימים.האם זה אומר שכל פעם מעכשיו המחזור יאחר לי ב4 ימים??ישלי את כל הסימנים למחזור כולל פצעים והפרשות וחזה נפוח ..אני מודאגת תעזרו לי!!האם הוא יכול להעלם לי??אולי אני צריכה גלולות כדי לסדר אותו?אני מקבלת שש שנים רצוף ורק חודש שעבר הוא דילג ב4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור שלי יכול להעלם?!?! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/04/2013אחור של 4 ימים אינו בעייתיבד"כ. אם יש סימנים נלווים חריגים, כדאי לבצע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרומילוט-נורדנה20/04/2013
ביום ראשון הפסקתי לקחת פרומילוט-נור והיום יום שבת- עברו 7 ימים מאז שהפסקתי את הכדורים- ועדיין אין דימום- !!!
1) האם אין סיכוי שיופיע לי דימום מהפרומילוט-נור?
2) האם לא הופיע לי דימום מהפרומילוט-נור בגלל שאין לי אסטרוגן בגוף?
3) האם אין לי רירית רחם?
4) איך אפשר לדעת את הסיבה שהפרומילוט-נור לא גרם לי לדימום?
ESTRADIOL (E-2) <70
17-OH-PROGESTERONE 0.52 nmol/L
TSH 0.50 mIU/L
T4- FREE 11.0 pmol/L
LH 2.50 IU/L
FSH 8.80 IU/L
BETA-HCG <5
TESTOSTERONE- TOTAL 0.90 nmol/L
ANDROSTENEDIONE 3.40 nmol/L
VITAMIN B12 268 pmol/L
DHEA SULPHATE 8.63 µmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרומילוט-נור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/04/2013חיזרי לרופא המטפל להמשך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה ראשונהאנונימי18/04/2013
שלום,
אני לוקחת גלולות מרסילון. סיימתי את ההפסקה בין חפיסות, והיום לקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה הבאה.
לקחתי בשעה 10:30 בערך.
כעבור 4 שעות, בערך ב14:45 הלכתי לשירותים והיה לי שלשול.
האם אני מוגנת? האם ומתי בהמשך החפיסה אהיה מוגנת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ראשונה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/04/2013מומלץ קונדום בשבוע הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרוני18/04/2013
לחברה שלי יש כמו קפלים חיצוניים כאלו שיוצאים מאיבר מינה. לבת הזוג הקודמת לא היה את זה. רציתי לדעת ממה זה נגרם? האם זה מבנה גנטי או שזה נגרם כתוצאה מפעילות מינית ומין אנאלי מרובה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/04/2013נשמע תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עם גלולותאנונימי16/04/2013
שלום, אני לוקחת גלולות מינס ולפני כשבועיים היה לי דימום של כ5 ימים והפסיק בערך בגלולה ה14 של החפיסה.. נאמר לי שזה תקין ולהמשיך ליטול את הגלולות רגיל, לקחתי החודש 2 גלולות במועד מאוחר מהמועד הרגיל שבו אני לוקחת.
הייתי אמורה לקבל מחזור לפני יומיים לאחר כל ארבעת הכדורים הלבנים ועדיין לא קיבלתי, אתמול התחלתי את החפיסה השנייה ועדין לא קיבלתי. האם מעיד על בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/04/2013בעיקרון יכול להיות נורמאלי עם מינס. אם האחור בנטילה היה של שעות בודדות אין בעיה.
אם היה אחור של מעל 10-12 שעות-בצעי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםדנה14/04/2013
התחלתי לקחת ביום רביעי פרומילוט-נור פעמיים ביום
עברו כעת 5 ימים
רביעי,חמישי,שישי,שבת - פעמיים ביום והיום יום ראשון - כדור אחד
ולאחר מכן הופיע לי דימום...
ועד עכשיו לקחתי 9 כדורים של פרומילוט-נור ועכשיו הופיע לי דימום לאחר 4 ימים של הפרומליוט-נור.
הרופאה אמרה לי שצריך להופיע דימום 3-7 ימים לאחר הפסקת הכדורים ולי הופיע ביום הרביעי לכדורים דימום.
האם זה לא תקין שהופיע לי דימום לאחר 4 ימים של הפרומילוט-נור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/04/2013לא מכירה אותך ואין לי מספיק נתונים. דברי עם הרופאה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהשוש13/04/2013
שכחתי לקחת גלולה ביום ב19 מה לעשות האם להפסיק את הגוללות או לקחת
2 גלולות ביחד ביום הזה גם קיימת יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/04/2013המשיכי הגלולות ותהיי מוגנת שוב אחרי 7 ימי נטילה רצופים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה..יעל12/04/2013
אני לוקחת גלולות פליים כבר כמעט שנה.
לפני 4 שבועות קיבלתי מחזור כרגיל, אחרי שבועיים קיבלתי מחזור שוב, והיום (כעבור שבוע ) קיבלתי עוד הפעם. האם זה בגלל הגלולות ? מה לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה.. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2013להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות קלייראנונימית11/04/2013
לפני כשבוע התייעצתי בפורום לגבי כך ששכחתי לקחת שתיי גלולות קלייר וקיבלתי מחזור עבר כבר כמעט שבוע והדימום והכאבים לא מפסיקים. בפורום אמרו לי להמשיך ליטול את הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות קלייר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/04/2013אכן המשיכי בגלולות עד גמר החפיסה. אחרי שבוע מהשיכחה את מוגנת נגד הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הגלולות מקטינה את החזה?מרי08/04/2013
לקחתי גלולות במשך 9 חודשים והפסקתי כלפני שבועיים . שמתי לב שהחזה שלי ירד במקצת וגם ירדה לי הנפיחות בבטן. האם הכדורים השפיעו על גדול החזה והבטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הגלולות מקטינה את החזה? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/04/2013יתכן שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור לא מגיע.צפונית07/04/2013
שלום אני בת 18, המחזור שלי סדיר ומדויק (אני משתמשת ביומן מחזור והמחזור מגיע בדיוק ביום שהוא אמור להגיע) החודש המחזור פשוט לא מגיע, הוא מאחר כבר בשבועיים!
אני בתולה ולכן אין שום סיכוי להריון, וגם אין שום דבר חריג כמו הפרשות או ריח מיוחד.
האם אני אמורה להיות בלחץ ? הוא בדרך כלל מאוד מדויק.
היו לי תסמינים כמו לפני כל מחזור - חולשה, רעב תמידי, עור פנים שומני ועוד תסמינים של לפני מחזור, אך המחזור לא מגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא נוטלת גלולות ולא תרופות
צפונית07/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזור לא מגיע. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/04/2013פני לברור רופא. האפשרויות רבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)