מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הבדיקות מראות על אמנוריאה?מיטל05/04/2013
*יש לי אל וסת כבר שנה
* ביצעתי את הבדיקות ביום אקראי ללא התערבות פרוגרסטרון כפי שהרופאה אמרה.
1) האם לפי הערכים של ההורמונים יש לי בוודאות PCO ?
2) האם אפשר לדעת את הסיבה לאמנוריאה עפ"י הבדיקות ההורמונליות?
3) אם אני אקח עכשיו פרוגרסטרון (פרומילוט-נור) למשך 5 ימים פעמיים ביום- אז האם חייב להופיע לי דימום לאחר הפרומילוט נור?
ESTRADIOL (E-2) = <70
0.50 = TSH
T4- FREE = 11.0 pmol/L
LH = 2.50 IU/L
FSH = 8.80 IU/L
BETA-HCG <5
TESTOSTERONE- TOTAL= 0.90 nmol/L
DHEA SULPHATE = 8.63 µmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הבדיקות מראות על אמנוריאה? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2013ראי תשובות קודמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לדעת את הסיבה לאמנוריאה???מאיה04/04/2013
*יש לי אל וסת כבר שנה
* ביצעתי את הבדיקות ביום אקראי ללא התערבות פרוגרסטרון
האם לפי הבדיקות יש לי PCO ?
האם אפשר לדעת את הסיבה לאמנוריאה עפ"י הבדיקות ההורמונליות?
ESTRADIOL (E-2)= <70 ,
0.50= TSH
T4- FREE = 11.0 pmol/L
LH = 2.50 IU/L
FSH = 8.80 IU/L
BETA-HCG <5
TESTOSTERONE- TOTAL= 0.90 nmol/L
DHEA SULPHATE = 8.63 µmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לדעת את הסיבה לאמנוריאה??? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2013אני ממליצה אחרי שנה של אל וסת-לפנות לרופא ולא לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית המחזור בשבועדפנה04/04/2013
אני לוקחת גלולות מסוג בלארה.. 21 גלולות והפסקה של שבוע במהלכה אני מקבלת את המחזור החודשי.. אני מעוניינת לדחות את המחזור בשבוע.. יש אפשרות שאמשיך לקחת עוד 7 גלולות ברצף (זתומרת 28 גלולות במקום 28) ורק אז אעשה את ההפסקה של השבוע? האם אהיה מוגנת? ואקבל את המחזור באמת במהלך השבוע הפסקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית המחזור בשבוע - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2013כן, כן, ו כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדמת המחזור
בת2912/06/2013האם ניתן להפסיק את חפיסת הגלולות 7 ימים לפני על מנת להקדים את המחזור בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדמת המחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/06/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה04/04/2013
שאלה: אם לוקחים פרומילוט-נור פעמיים ביום - אז באילו שעות לוקחים? האם מותר לקחת 2 כדורים ביחד או צריך לפצל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2013בוקר וערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאת נשים המומחיתמאיה02/04/2013
אם לאחר שלא היה לי יותר משנה מחזור, אני אקח למשך 5 ימים 2 כדורים ביום "פרומילוט-נור" ולאחר מכן אני אפסיק לקחת אז האם בחודש הבא יהיה לי מחזור לבד בלי הפרומילוט-נור?
האם הפרומילוט נור יכול לסדר לי את המחזור לחודשים הבאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאת נשים המומחית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2013נסי ותדעי. אין לדעת מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רציניתקמילה29/03/2013
היי יש לי בעיה היה לי מחזור חודש שעבר ב20 וניגמר ב27 והחודש הזה לא התחיל לי ביכלל..חשבתי אולי אני בהריון עשיתי בדיקה אתמול ויצא שלילי ואין לי מושג מה לעשות עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רצינית - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה29/03/2013תמתיני עוד מס ימים ואם המחזור לא יגיע תפני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קמילה29/03/2013תודה...ניראה לך זה יכול להיות הריון..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה29/03/2013ליתר ביטחון תחזרי על הבדיקה בעוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שזה
קמילה29/03/2013יש מצב שזה היריון למרות שבבדיקה ביתית הראה לי שלילי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורנ28/03/2013
אני בת 28 וחצי שלוקחת כדורי דקסטמטזון בגלל תת פעילות בלוטת האדרינל קיבלתי מחזור בגיל 13 אבל יש לי תופעה מוזרה המחזור אינו זורם ויש לי כאבי בטן חזקים כדי שהמחזור יזרום אני צרכה לקחת לפחות 2 כדורי אופטלגין ואז הזרימה חזקה והכאבי בטן פוסקים כתוצאה ממה מצב זה אני לוקחת כדורי ברזל באופן קבוע בגלל הזרימה החזקה כתוצאה מהמשכחי כאבים אשמך לתשובה מהירה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה28/03/2013האופטלגין עוזר לכאבים , הסימפטומים שלך לא מוזרים ואפילו שכיחים , אך עלייך להיות בהשגחת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פליים דחוףמון28/03/2013
שלום...
התחלתי לקחת גלולות לפני כחודשיים לוקחת אותם למשך 21 יום עם הפסקה של 7 ימים ומקבלת מחזור בהפסקה של 7 ימים
ביום השמיני שחזרתי לקחת הגלולות קיימתי יחסי מין
האם יש סיכוי להיכנס להריון למרות שאני לוקחת את הגלולות ברצף לא שכחתי אף גלולה
אני כרגע בהפסקה מהגלולות ל7 ימים ואני אמורה לקבל מחזור פעם שעברה קיבלתי מחזור ביום השלישי מההפסקה כי רשום בחפיסה שזה אמור להיות באותם ימים אני לחוצה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פליים דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/04/2013אם לא שכחת לקחת גלולות לא תכנסי להריון בד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר !נסטיה27/03/2013
אני משתמשת בגלולות מינס במקרה ואני לא אשתה את 4 הגלולות הלא פעילות ובמקום זה אתחיל ישר חפיסה חדשה זה אומר שהחודש לא יהיה לי מחזור ? ובנוסף אם אני אעשה זאת האם זה אומר שחודש הבא אני אקבל מחזור ביום שבדרך כלל הייתי מקבלת ואשתה את הגלולה ביום שתמיד הייתי שותה או שזה ישתנה ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר ! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2013אם תדלגי על הגלולות הלבנות, תדלגי על המחזור . בסבב הבא תקבלי מחזור במועד הרגיל יחסית לסיום החפיסה השניה ובלי קשר לעובדה שדילגת על הלבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו ליאור27/03/2013
אני מקבלת מחזור כבר קרוב לשש שנים רצוף.אני בת 17 ושלושה חודשים.תמיד שקלתי 50.5 קילו ועכשיו אני ירדתי ל49.1 זה כבר קרה לי בעבר . אני לא קיבלתי מחזור כבר שלושה ימים ואני מודאגת כי כל הזמן המחזור שלי סדיר כל סוף חודש ולא קיימתי יחסי מין בחיים ככה שהריון זה לא הבעיה ..אני ממש ממש בלחץ תעזרו לי בבקשה איך לגרום למחזור לחזור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2013מציעה לך לפנות לרופא. המידע שמסרת אינו מספיק לצורך מתן תשובה. ויש לערוך תיחקור ומספר בדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור28/03/2013אני מקבלת תמיד בסוף חודש .. לא קיימתי יחסי מין מעולם.אני בתקופת מבחנים אבל אני לא חושבת שזה משפיע...אני מאוד מפחדת שאני לא יקבל מחזור יותר.אני צעירה...יכול להיות שאחרי שנתיים רצוף של מחזור מסודר יהיה איחור של ארבעה ימים??יכול להיות שזה בגלל שרזיתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חח
אור28/03/2013אמרו לי שזה בגלל שאני מבייצת ובגלל שהגוף צריך להתרגל למשקל החדש והוא יחזור עוד מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חח - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/03/2013אני שוב אומרת שאינני יכולה לייעץ בשל היעדר נתונים. אני לא יודעת מה הגובה שלך והפרופיל ההורמונלי שלך. ממליצה לך שוב, פני לרופא.
לא נראה לי שאת עומדת לאבד את המחזור אך חל שיבוש כלשהו וכדאי לברר מדוע.
גם לחץ וגם ירידה במשקל יכולים להיות גורם לשיבוש במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה
אור28/03/2013אני 1.60 זה עוזר?? בנוגע להורמונים אנלא יודעת מעולם לא עשיתי בדיקה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותיעל26/03/2013
שלום, אני לוקחת גלולות מסוג יז ולפני מס' שבועות דילגתי על מחזור. כעבור בערך שבוע החלו להיות לי הפרשות חומות שלא פוסקות ורציתי לדעת אם יש דרך להיפטר מהן.
בעבר כבר קרה שדילגתי על המחזור ובעקבות זה היו לי הפרשות חומות, אך הפעם חשוב לי להיפטר מהן בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2013אפשר לנסות לפתור זאת עי חיזוק המרכיב האסטרוגני של הגלולה. פני לרופא הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל27/03/2013אני יודעת שזה מצב שייפתר כאשר אני אקבל מחזור ואז אתחיל חפיסה חדשה של גלולות. השאלה אם יש משהו שאני יכולה לעשות שימנע את זה עד אז, בימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2013ראי תשובתי הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!!אנונימי26/03/2013
שלום..
אני לא מרגישה בנוח לשאול את זה אבל..
בזמן האחרון יש לי רירים באיזור הפות..
אני רואה את זה על התחתונים וזה מוזר קצת..
זה לא כואב או משהו אבל..
אני מפחדת שזה משהו מסוכן או לא נורמאלי..
יש לי קרום בטולין אבל שכבתי עם מישהו והוא לא החדיר עד הסוף..
לא מזמן הפסקנו עם זה אז. אולי זה קשור..?
או קשור לביוץ.??
אני באמת לא יודעת...
עזרו לי בבקשה..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2013אין לך מה לדאוג. אלו הפרשות נורמאליות של בחורה עם פעילות הורמונלית תקינה.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאנונימית24/03/2013
שלום, אני בת 16 ואני לוקחת גלולות למניעת הריון כבר חודשיים.
שמתי לב מאז שהחבר שלי התחיל לגמור בפנים ומאז שאני נוטלת גלולות, יש לי ריח שונה מהנרתיק מבדרך כלל, וההפרשות הנורמליות השתנו, יש יותר הפרשות צהובות מאשר סתם לבנות-שקופות כמו פעם. אך מאז שאני נוטלת את הגלולות יש לי ריח מוזר וחזק, עליתי במשקל והשדיים שלי גדלו.
עניין הריח וההפרשות אמור להסתדר עד שהגוף יסתגל לחלוטין לגלולות?
בנוסף לכך, האם אני מוגנת גם בזמן המחזור ובזמן ההפסקה בין חפיסה לחפיסה?
היתה לי דלקת בדרכי השתן לפני כשלושה חודשים, לפני שהתחלתי לקחת גלולות. בגלל שאמא שלי לא יודעת על כך שאני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי אמרתי לה שבטח התקררתי וזו הסיבה לדלקת. לאחר טיפול עם אנטיביוטיקה של חמישה ימים עברתי בדיקה חוזרת ובה נאמר שהדלקת עברה. אחותי שאלה אותי אם הדלקת הייתה בגלל יחסי מין ואמרתי לה שכמובן שלא. חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שהסיבה יכלה להיות באמת בגלל יחסי המין. מה לעשות כדי להמנע מלחלות שוב? האם זה מסוכן?
עוד שאלה. יש לי היסטוריה משפחתית בנוגע לסרטן השד והרחם. אמא שלי נבדקה ואינה נושאת את הגנים למחלות אלו. שמעתי על בדיקות שגרתיות כל שנה ואפילו על חיסון נגד סרטן צוואר הרחם. אני יודעת שגלולות לא מגנות מפני מחלות אלו ולכן אני קצת דואגת.
מה לעשות? ללכת לגניקולוג לבדיקות שנתיות? כמעקב? זהו עניין נורא מלחיץ.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/03/2013נתחיל מהסוף: מרגע שהתחלת לקיים יחסי מין את צריכה להיבדק עי רופא נשים פעמיים בשנה כשיגרה.
זה נכון שכתוצאה מנטילת גלולות יתכנו שינויים במבנה הגוף כמו גדילת שדיים.
עניין הריח וההפרשות יכול לנבוע מדברים שונים ועל כן לדעתי כדאי שתיבדקי עי רופא נשים בשל נושא זה.
לגבי דלקות בדרכי שתן-ניתן לקבל טיפול מונע כנגדן ויחסי מין יכולים להיות אלה שמעוררים אותן. טיפול מונע ימנע זאת.
חיסון נגד סרטן צוואר הרחם הוא רעיון טוב עבורך, בעיקר משום שאינך מקפידה על שימוש בקונדום וחושפת את עצמך למחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימית27/03/2013תוכלי לענות על שאלתי, האם אני מוגנת גם בזמן המחזור ובזמן ההפסקה בין חפיסה לחפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/03/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימאיה22/03/2013
יש לי אל וסת כבר יותר משנה
והרופאה כתבה:
אכן כדאי לעשות שוב פרופיל הורמונלי אבל לא אחרי דימום גמילה של פרוגרסטון מאחר ולפרוגרסטרון משוב שלילי על גונדוטרופינים אצל נשים ללא וסת ולכן יש לבצע את הבדיקה ההורמונלית ביום אקראי ללא התערבות.
אז מדוע כתוב שצריך לבצע את הבדיקות ההורמונליות ביום ה-3-5 למחזור?
מה זה "משוב שלילי על גונדוטרופינים אצל נשים ללא וסת"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה22/03/2013מבחינתי תעשי את הבדיקה איך שכתבה לך הרופאה ובדאי יהיה לה מה להשוות מבדיקה קודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.......
מאיה22/03/2013אז מדוע אומרים שצריך לבצע את הבדיקות ההורמונליות ביום ה-3-5 למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמילי21/03/2013
אני בת 21 ושמתי לב שכל ביוץ מלווה בדימום .
הפעם אני שוב בביוץ ואתמול קרתה לי תופעה מוזרה ביחד עם הביוץ . הביוץ היה מלווה בהמון דם על התחבושת והיו לי כאבי ביוץ ומדי פעם כאבים שהזכירו מחזור.
האם זה נורמלי לראות כל כך הרבה דם עם הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/03/2013נורמאלי שיש הכתמות ולעיתים דמם קל בביוץ. בשאר המקרים כדאי לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/03/2013נורמאלי שיש הכתמות ולעיתים דמם קל בביוץ. בשאר המקרים כדאי לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)