מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימי24/08/2013
שלום, יש לי שאלה. לקראת סוף המחזור הייתי צריכה להתחיל חפיסת גלולות חדשה והתחלתי ושעה לאחר הטילת הגלולה הראשונה תקף אותי וירוס של שלשולים. המשכתי לנטול את הגלולות כרגיל ולאחר 5 ימים קיימתי יחסי מין. האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/08/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי22/08/2013
קיבלתי מרשם מרופא לנטילת גלולות פמינט להסדרת המחזור ולהגנה מפני כניסה להריון. אני מתכוונת ליטול פעם ראשונה גלולות ורציתי לדעת אחרי כמה זמן של נטילה קיים הגנה מוחלטת מפני כניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/08/2013תלוי במועד ההתחלה.
אם התחלת ביום הראשון של הוסת את מוגנת מיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירי27/08/2013אם המחזור שלי לא סדיר ואני מקבלת פעם בכמה חודשים ואני מתכוונת ליטול את הגלולות ללא קשר למחזור האחרון, לאחר כמה זמן של נטילה יש הגנה מפני כניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכככותשרית20/08/2013
אם איבר מינו של הגבר בעת גירוי מיני התכככו אחד בשני(של האישה) ללא חדירה לכמה שניות יש מצב להריון? הגבר לא גמר והייתי שבוע לפני שאני אמורה לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכככות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/08/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ואנמיהמיילי19/08/2013
שלום!
אני בת 17 ואני מקבלת מחזור כבר 4 שנים, ורק בשנה האחרונה הוא הפך לסדיר. האם זה נורמלי?
כמו כן, המחזור שלי נמשך שבוע ימים פחות או יותר, ויש לי דימום בינוני- כבד. חוץ מזה, יש לי כל פעם מחדש אנמיה. רציתי לדעת עם יש קשר בין הדברים, ואם כן מה אפשר לעשות בשביל למנוע את האנמיה (אם היא מופיעה בעקבות הדימום הכבד שבמהלך המחזור)???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ואנמיה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/08/2013יש קשר וניתן למנוע עי ברזל או נטילת גלולות או כדורי הקסקפרון-כדאי שתפני לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובות.......בת 1519/08/2013
שלום, אניי בת 15 וקצת ואני בתולה ואף פעם לא ביקרתי אצל גניקולוג/ית.
אני מאוננת כבר שלוש שנים מאז שגיליתי את עצמי במקלחת.
ויש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן :)
מאז שהתחלתי לאונן בלי הזרם במקלחת התחלתי לשים לב לשינוי שחל באיבר המין שלי; אחת מהשפתיים הפנימיות פשוט בולטת יותר מהשנייה ואפילו רפוייה. שאלתי היא האם זה כתוצאה מהאוננות או בגלל שפשוט כך מתפתח הגוף בנורמטיביות והשפה השנייה תתרפה כמו הראשונה.
בנוסף, חוויתי כבר פעמיים את חווית "הפטריה" המעצבנת וטיפלתי בה בעזרת אגיסטן שעבד כמו קסם, שאלתי לגבי זה היא כיצד זה ייתכן שהתפתחה לי פטרייה מבלי שהוכנס שום גורם זר לצוואר הרחם או לנרתיק שלי? האם זה ימשיך לחזור בהמשך? והאם זה יהווה גורם בעייתי כאשר אתחיל לקיים יחסי מין?
בכל מקרה, תודה רבה על העזרה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות....... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/08/2013המבנה לא קשור לפעילות.
הדבקות בפטרת יכולה לנבוע מגורמים רבים מבלי להחדיר דבר לנרתיק ולא קשור לעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות...נירה17/08/2013
האים יכול להיות מצב של תופעות לוואי של הריון כמו גודש בחוזה למשל אחרי שבוע של קיום יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/08/2013יכולות להיות תופעות כאלה ללא קשר ליחסי מין-תסמונת טרום ויסתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה בבקשה
vnalll18/08/2013תודה רבה אבל יכול להיות תופעות אחרי שבוע של קיום יחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קשהשלי14/08/2013
אני בת 15 ומקבלת וסת כבר שנתיים בצורה סדירה.
כמות הדם היא גדולה מאד(גם כשאני שמה פד עבה במיוחד כזה שמתאים לאחרי לידה אם אני לא מחליפה כל שעה-שעתיים אני מתלכלכת וגם בלילה תמיד מתלכלכים לי המצעים), הדימום נמשך כעשרה ימים (7 ימים דימום חזק והיתר פחות), מצב הרוח שלי פשוט דיכאוני ועצבני כל המחזור , אין לי חשק לעשות כלום וכאבי הבטן וההתכווצויות בלתי נסבלים כיומיים ראשונים, אחריהם יש לי חולשה בשרירים של הרגליים והגב התחתון.
אני לוקחת נקסין 500 מיליגרם כי זה הכדור היחיד שעזר לי.
רופאת הנשים אצלה הייתי לפני שנה אמרה לי חזור אליה שימלאו שנתיים ממועד קבלת המחזור ושהיא תתן לי גלולות.
עשיתי בדיקות דם והכל תקין, אין לי אנמיה ואין לי מחסור בברזל.
השאלות שמטרידות אותי הן:
1. האם זה הפתרון הטוב למצב כזה?
2. האם הגלולות לא יחמירו מצב של אקנה?
3. האם גלולות יכולות למנוע את קבלת המחזור בכלל? (זה מה שאני רוצה)
4. מה הסיכון בלקחת גלולות?
תודה על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קשה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/08/2013לנושא הדמם הרב יש טיפול יעיל נוסף עי הקסקפרון.
גלולות שנטילות לאחר אנמנזה טובה לא אמורות להוות סיכון ברוב הגדול של המקרים ויכולות לתת מענה לרוב בעיותיך.
הן אינן גורמות פצעים אלא מהוות טיפול בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור6768נירה12/08/2013
האים לקיחת פוסטינור יכולה לגרום כאבי ראש נורא חזקים לאחר 4-5 ימים לאחר נטילתה? ושאלה שנייה האים זה סימן למצב מסוכן חלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור6768 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/08/2013לא נראה לי שקשור לפוסטינור וממליצה בכל מקרה לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהיעל12/08/2013
יש לי שאלה קצת מוזרה אך אשמח לתגובה: האים יש מצב כזה שכאשר קיימתי יחסים עם קונדום והגבר חדר אליי ואחרי כמה דק' יצא כי לא הייתי כ"כ רטובה ואחרי כמה דקות שוב נכנס (עים אותו קונדום). יכול להיות מצב שבזמן שחדר בפעם הראשונה גמר ובפעם השנייה שנכנס היה עים הגמירה? פשוט לא נעים לי לשאול אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/08/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםםנירה11/08/2013
למה אומרים שלאחר שפיכת הזרע ולפני "שיוצאים", צריך להדק את בסיס הקונדום על הפין, כדי שנוזל הזרע לא יישפך? הרי הקונדום אמור להיות גם ככה מהודק" כביכול על הפין. לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדוםם - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/08/2013נסי ותביני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווףלינה09/08/2013
החודש לקחתי 22 גלולות פמינט במקום 21 ,עשיתי הפסקה של שישה ימים במקום שבעה. וביום השלישי להפסקה קבלתי ווסת, היום האחרון להפסקה היה ב8 לחודש ,והיום (ה9 לחודש) נטלתי את הגלולה הראשונה בחפיסה החדשה וקיימתי יחסי מין
האם יש סיכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווווף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/08/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףנירה09/08/2013
האים ישנה אפשרות כזו שבקונדום תקין יהיה חור קטן והגבר לא ישים לב? ובכללי אם היה חור הקונדום חייב להיקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/08/2013יתכןחור שלא יראו ולא תמיד הקונדום יקרע אם יש חור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה בבקשה
נירה09/08/2013אבל אים יש חור זה לא מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןיעל08/08/2013
כאשר קיימתי יחסים עים בן זוגי הוא חדר אלי עים קונדום ולאחר כמה דק' הוא הפסיק והתחיל לרדת לי. ונשאר עים הקונדום עליו ועים אותו קונדום חדר אליי שוב וגמר בקונדום אבל בפנים האים זה בסדר ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה דחוףף
יעל08/08/2013הוא גמר בפנים אבל בקונדום. האים זה בסדר שהוא נשאר עים אותו קונדום ושנית: האים זה בסדר שגמר בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןלחוצה, 1806/08/2013
אני לוקחת גלולות מסוג מינס והחודש שכחתי לקחת גלולה אחת. המשכתי לקחת את שאר הגלולות כרגיל, כמו שהרופאה אמרה לי כשרק התחלתי עם הגלולות, אבל קיימתי יחסי מין ללא קונדום עם חבר שלי..
מה הסיכוי שנכנסתי להריון? האם להמשיך לקחת את הגלולות או להפסיק? ואיך לבדוק אם אני בהריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/08/2013להמשיך את הגלולות. הסיכוי להריון נמוך אך קיים. בצעי בדיקת הריון במקרה של אחור בוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להריון - דחוף דחוף דחוף !!
לחוצה, 1808/08/2013תיכננתי ללכת לקנות פוסטינור (היום בערב יעברו 72 שעות מאז קיום היחסים) אבל בבוקר שהלכתי לשירותים גיליתי קצת דם על התחתונים.. מה זה ? מאיפה זה הגיע ומה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי06/08/2013
1) איזה סיבות יכולות לגרום לחוסר ביוץ אצל אישה??? (המחזור לא סדיר, וגם כשיש מחזור אין ביוץ.)
2) האם ניתן לטפל\לרפא לטווח הארוך או שהבעיה היא כרונית ותמיד תהיה קיימת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/08/2013תלוי במקרה-פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)