מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזה נהיה קטןחסוי01/11/2013
שלום אני בת 18 ושמתי לב שבזמן האחרון החזה שלי ממש הקטין לי אני הייתי מידה D , ואני שמתי לב שהמידה קטנה לי .. אפילו החזייה נהייתה לי קצת גדולה עליי וזה ממש מפחיד ומלחיץ אותי ! אני הייתי עושה ריצות והליכות איזה פעמיים בשבוע .. האם זה נגרם מכך שאני אולי הרזיתי מהריצות ? ואם כן איך אני יכולה לעלות את הכל בחזרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהוא ששכחתי להוסיף ..
חסוי01/11/2013ואיך אני יכולה למלא את החזה שוב כמו שהיה לי ? זה ממש ממש מלחיץ אותי אני חייבת תשובה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזה נהיה קטן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/11/2013כל ירידה במשקל יכולה להוריד את גודל השדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורקיסי27/10/2013
אני בת 18 ובזמן האחרון אני סובלת ממש מכאבי מחזור חזקים, אני לוקחת כדור וזה עובר, אבל אני שמה לב שאני תמיד פונה לזה ובגלל שזה קורה לאחרונה כמעט כל חודש זה נראה לי קצת יותר מדי.. השאלה שלי אם יש דרך טבעית לטפל בזה? ומה קרה שפתאום הכאבים התחזקו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/10/2013נסח כדורי שמן נר הלילה כל יום באופן קבוע. זו לא תופעה נדירה אלא שכיחה ביותר. גלולות גם יכולות לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, כדאי לך לחשוב על טיפול טבעי
שילה30/10/2013שאפשר להשיג בכל רשת פארם גדולה. יש סירופ טבעי שנקרא 'סירופ היפופיאה בתוספת גדילן מצוי'. הוכח מחקרית שלמרכיבים הפעילים בגדילן יש השפעות חיוביות על תפקוד הכבד (משפיע ישירות עכל מחזור הדם בייחוד בימי הווסת).
נחשפתי לסירופ הזה כשעשיתי ניקוי רעלים ועל הדרך ה גם פתר לי את בעיית כאבי המחזור. היום אני בקושי מרגישה כאבים (אולי התכווצויות קטנות שלא מפריעות לי בכלל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בעד גלולות
שרון28/11/2013היי קיסי. אני לוקחת פמינט שאלה גלולות למניעת הריון, וכאבי המחזור שלי פחתו בזכות זה. תפני לרופא נשיים ויתאימו לך גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור מאחרחסוי26/10/2013
שלום , אני בת 18 ואני חולת צלייאק .
יש לי איחור במחזור כלומר לא קיבלתי מחודש שמיני שזה כמעט שלושה חודשים , פעם המחזור היה מאחר לי בכמה חודשים אבל בתקופה האחרונה זה נהיה סדיר . לפני כמה שבועות יצא לי צבע חום שנמשך לכמה ימים ואז הפסיק .. אני חוששת שזה אולי בגלל שיש לי גלוטן בגוף אז זה גורם לאיחור של המחזור
אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה אני אמורה לעשות
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור מאחר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/10/2013בשלב ראשון, פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת דימום לאחר פרוגילוטוןדנה23/10/2013
בת 23.
יש לי אמנוריאה משנית כבר שנתיים.
לקחתי את הכדור האחרון של הפרוגילוטון לפני שבוע ועוד לא הופיע לי דימום!!!
מתי צריך להיות דימום לאחר הפרוגילוטון?
האם יכול להיות שלא יופיע לי דימום מהפרוגילוטון?
תוצאות אולטראסאונד גיניקולוגי
רחם
אורך: 37 מ"מ
עובי: 23 מ"מ
רוחב: 27 מ"מ
עובי רירית הרחם- פחות מ-1 מ"מ . הערות: רירית דקה
שחלות
ימנית: 20 מ"מ X 17 מ"מ . הערות: עם זקיקים קטנים
שמאלית: 17 מ"מ X 17 מ"מ . הערות: עם זקיקים קטנים
דוגלס: נוזל בכמות בינונית
סיכום: הבדיקה נעשתה בגישה אבדומינלית
פרופיל הורמונלי
ESTRADIOL (E-2) <70
17-OH-PROGESTERONE 0.52 nmol/L
TSH 0.50 mIU/L
T4- FREE 11.0 pmol/L
LH 2.50 IU/L
FSH 8.80 IU/L
BETA-HCG <5
TESTOSTERONE- TOTAL 0.90 nmol/L
ANDROSTENEDIONE 3.40 nmol/L
VITAMIN B12 268 pmol/L
DHEA SULPHATE 8.63 µmol/L
PROLACTIN 116.7 mIU/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הופעת דימום לאחר פרוגילוטון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/10/2013לא ברור האם מדובר בחפיסה הראשונה או בנטילה חוזרת , בכל אופן, סוגיה כזו לא תיפתר בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשני23/10/2013
האים רק בזמן ביוץ ניתן להיכנס להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/10/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
יעל504625/10/2013ואים קיימתי יחסים כמה ימים לפני המחזור ?מדובר בבחורה בת30 אין אפשרות להיכנס להריון? מקבלת כל 26-27 יום מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה יחס
שני30/10/2013ואים קיימתי יחסים כמה ימים לפני המחזור ?מדובר בבחורה בת30 אין אפשרות להיכנס להריון? מקבלת כל 26-27 יום מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשני23/10/2013
האים רק בזמן ביוץ ניתן להיכנס להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/10/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל מינישוש17/10/2013
יש לי 2 שאלות בבקשה: 1. איך קונדום יכול להיקרע.כלומר באילו דרכים? הוא אנור הרי להגן מפני הריון?ואיך יכול להישמט לנרתיק בדיוק?
2. אים מתחילים לקחת גלולות ביום הראשון למחזור ממתי אני מוגנת מפני הריון לאחר כמה זמן מאז הנטילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מיני - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/10/2013אם התחלת לקחת גלולות ביום הראשון של הוסת, את מייד מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי17/10/2013
המחזור שלי לא סדיר - אני מקבלת בערך כל 4 חודשים.
קיבלתי מהרופא מרשם לגלולות פמינט לצורך הסדרת המחזור ולצורך הגנה מפני כניסה להריון. לעולם לא לקחתי גלולות ואני מעוניינת להתחיל ליטול ולא לחכות לתחילת המחזור ורציתי לדעת אחרי כמה זמן של נטילה אהיה מוגנת מפני כניסה להריון, והאם כל הגלולות זהות בהרכבן ואני יכולה להתחיל ליטול כל גלולה לפי היום בשבוע שרשום לי.
אשמח לתשובה בהקדם, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/10/2013את יכולה להתחיל היום ולהיות מוגנת תוך שבוע.ץ בכל הגלולות אותה תכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווווווףףףחסויה17/10/2013
לפני כ4 חודשים התחלתי לגלח למטה ומאז גילחתי בסהכ 3 פעמים.
אחרי הפעם האחרונה גיליתי בליטה קטנה באיזור המשולש ( מתחת לשיער, מעל השפתיים והדגדגן )
ועבר חודש מאז שגיליתי את הבליטה ולבנתיים היא גדלה ונהיתה כואבת .
דרך אגב אני בת 17 ללא עבר מיני לחלוטין. ( אני א-מינית ).
אני בפחד כי לא קיימתי מעולם מגע מיני שלא לדבר על יחסי מין.
אני לא יכולה לפנות לאמא שלי כי היא מסוג האנשים שמקצין הכל והיא ייצור דיי פרמיטיבי והיא תחשוב שעשיתי את זה בנוסף אין לי אפשרות ללכת לבדיקה כי זה יהיה על זמן בצפר ואז ישר מתקשרים להורים כשלא מגיעים..
אני אובדת עצות ומתה מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווווווףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/10/2013נשמע כמי שערה שנלכדה מתחת לעור, או אבצס קשן כמו שקורה בפצעי בגרות.
בכל מקרה לא נורא מסוכן אך לא נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים וכאבי בטןעמית16/10/2013
אני נערה בת 18.5.
לפני כחודש התחלתי לקחת גלולות אמלי, נשארו לי 4 גלולות לסיום החפיסה הראשונה.
במהלך החודש אני סובלת מכאבי בטן תחתונה המזכירים כאבי מחזור חזקים ובנוסף המחזור לא נפסק - אני מדממת כל החודש (לפעמים מעט ולפעמים דימום רב יותר).
האם במצב זה עליי לפנות דחוף לבדיקת רופא? האם לתופעות שציינתי יש קשר לגלולות?
תודה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים וכאבי בטן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/10/2013נורמאלי לחפיסה ראשונה בתנאי שלא שכחת טמפון בנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןיעל504615/10/2013
אם בחורה מקיימת יחיסים יומיים שלושה לפני המועד שאמורה לקבל מחזור. בלי אמצעים(או רק עים קונדום) יש סיכוי להריון לא רצוי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/10/2013סיכוי יש אך לא גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובותאלונה13/10/2013
עדיין לא התנסיתי ביחסי מין והחבר שלי ניסה לחדור אליי עם אצבעות. ירד לי מעט דם. יומיים אחרי שוב ירד דם. ויום אחר כך נהיה מאוד לא נוח שם...והתחילו לי הפרשות מימיות צהובות.
האם זה מסוכן? האם מצריך בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צהובות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/10/2013הפרשות חריגות מצריכות בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותירדן09/10/2013
שלום,רציתי לדעת מה אומרות הפרשות חומות?
רוב החודש חוץ מהמחזור יש לי הפרשות חומות,וזה כבר דבר קבוע וחשבתי שזה יחלוף.
זה מפריע לי מאוד וזה לא אסתטי במיוחד ובנוסף זה מרגיש לי כאילו רוב החודש אני במחזור.
אמרתי על זה לאמא שלי לא הסתרתי,אבל היא אמרה שנצטרך ללכת לרופא נשים,האמת שאני ממש מפחדת שזה מחלת מין.אני מאוד אשמח אם יהיה מענה על השאלה הזאת כי זה מטריד אותי מלא זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/10/2013גשי עם אימך לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםדפנה08/10/2013
שלום רב,
בת 23, פעילה מינית עם גלולות באופן קבוע. מעולם לא שכחתי אפילו לא גלולה אחת, מחזור סדיר . שבוע שעבר הייתה לי פטרייה לראשונה בחיי ובהמלצת רופא הנשים שלי לקחתי נר אוגיסטן שמאוד עזר. לאחר 5 ימים (אתמול) קיימתי יחסי מין עם בן זוגי וכשסיימנו, ראיתי שעם הנוזל שיוצא ממני יצא גם קצת דם. מזה אמור להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/10/2013קשה להגיד. כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורקורין07/10/2013
אני סובלת בחצי שנה האחרונה מכאבים ממש חזקים במחזור, בדרך כלל ביומיים הראשונים אני כמעט כל היום במיטה. אני לוקחת אדוויל או נורופון וזה עוזר, אבל אני לא רוצה להמשיך עם הכדורים האלה באופן קבוע כל חודש. יש משהו טבעי שאפשר לקחת במקום?? או דרך לטפל בכאבים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/10/2013לדעתי כדאי להיבדק ולקבל טיפול לפי תוצאות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לנסות טיפול טבעי
הדר13/10/2013שמחזק את תפקוד הכבד והמרצת הדם בגוף . חבל סתם לקחת משככי כאבים כדי להקל על הכאב. זה יותר מזיק מאשר מועיל. ברשתות הפארם את יכולה למצוא את סירופ טבעי שנקרא היפופיאה בתוספת גדילן מצוי. הוא מקל מאוד על כאבי מחזור חזקים כמו שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)